Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Nedēļas nogalē gaidāmi ļoti patīkami laikapstākļi

© Ilze Zvēra/ F64 Photo Agency

Šī nedēļa mūs pārsteigusi ar maijam neraksturīgiem laikapastākļiem, tomēr jaunākās prognozes liecina, ka jau nedēļas nogalē gaidāmi pavasarīgi silts laiks.

Aizvadītajās diennaktīs Latviju šķērsoja nokrišņu zonas, kas nesa ne vien lietu, bet arī slapju sniegu. Nakts uz trešdienu un ceturtdienu būs vēl aukstākas, kad teritorijas lielākajā daļā gaidāms sals līdz pat -1...-5 grādiem, informē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

SCANPIX

Lai arī pēc tam aukstās gaisa masas no mūsu reģiona pakāpeniski atkāpsies, tomēr naktis būs skaidras un ar lēnu vēju, tādēļ arī naktīs uz piektdienu un sestdienu vēl daudzviet piesals. Dienas laikā trešdien un ceturtdien nebūs siltāks par +4...+9 grādiem, bet piektdien temperatūra paaugstināsies jau līdz +9...+13 grādiem, sestdien un svētdien vēl augstāk.

Arī meteorologs Toms Bricis rakstā portālā "lsm.lv" apstiprina, ka laikapastākļi brīvdienās strauji uzlabosies. Prognozes liecina, ka brīvdienās spīdēs saule, un gaiss iesils līdz pat +20 grādu atzīmei.

AVOTS: lsm.lv