Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Brīvprātīgie Tukuma pusē meklēs pazudušo Romānu Morozovu

© bezvēsts.lv

21.maijā organizācija "Bezvēsts.lv" organizē pazudušā Romāna Morozova meklēšanas pasākumu Tukuma novada Sēmes pagastā, aicinot pievienoties brīvprātīgos, informēja organizācijas pārstāve Svetlana Gintere.

55 gadu vecais Morozovs 27.aprīlī ir izgājis no savas mājas Sēmes pagastā un līdz šīm nav atgriezies. Pēdējo reizi pazudušo redzēja 27.aprīlī, ejam no Sēmes pagasta uz Engures pusi.

"Nekādas ziņas par sevi nav devis. Vienīgā saikne ir vēstule, kuru Romāns ir atstājis saviem tuviniekiem. To viņa dēls ir atradis Romāna mājās. Vēstulē tiek vēstīts, ka Romāns dodas uz "citiem medību laukiem". Zinot, ka Morozovs ļoti aizraujas ar makšķerēšanu, ģimene cerēja, ka viņš ir devies meklēt jaunas vietas makšķerēšanai. Tuvinieki līdz pēdējam nevarēja noticēt, ka vīrietis ir pametis savas mājas apzināti. Tagad pēc tik ilga laika nojauš vissliktāko," pazušanas apstākļus aprakstīja Gintere.

Vīrietis ir 182 centimetrus garš, kalsnas miesasbūves. Iespējams, bija ģērbies zaļā jakā, kājās īsie zaļi zābaki. Visdrīzāk, bijis bez cepures.

Visi, kuri dosies meklēt vīrieti kopā ar "Bezvēsts.lv", aicināti vilkt gumijas zābakus vai ūdensnecaurlaidīgus apavus, jo mežā ir daudz purvainu vietu un ļoti viegli saslapināt kājas.

Brīvprātīgo un koordinatoru tikšanās notiks plkst.10 Ezera ielā Sēmē.