Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Bez rezultātiem: Pazudušo Romānu atrast neizdodas

© bezvēsts.lv

Svētdien Sēmes pagastā notika pazudušā Romāna Morozova meklēšana. Organizācija "Bezvēsts.lv" informē, vai pazudušo kungu izdevies atrast.

55 gadus vecais Romāns Morozovs pazuda šī gada 27.aprīlī. Pirms pazušanas vīrietis bija atstājis zīmīti, kurā norādījis "tiksimies citos medību laukos".

Svētdien pazudušā vīrieša meklēšanā iesaistījās aptuveni 50 cilvēki- Romāna draugi, tuvinieki un paziņas, kā arī Tukuma novada iedzīvotāji un "bezvēsts.lv" aktīvisti.

Trīs grupas, kuras vadīja " bezvēsts.lv" komandieri, savstarpēji sadalīja un apsekoja apkārtnes apgabalus - purvainu mežu, apkārtnes ūdenstilpņu krastus un lielus lauku apgabalus izstaigāja kājām. Ar paraplānu pilots Guntis Skrodelis pārlidoja pāri Sēmes pagastam un Tukuma novadam vairāk nekā 15 kilometru rādiusā. No gaisa pārbaudīja vietējos ezerus un mazās ūdenstilpnes, kā arī laukus. Mežu no augšas bija grūtāk apsekot- cauri koku lapotnei un krūmiem bija grūti kaut ko saskatīt.

Diemžēl pazudušo Romānu Morozovu atrast neizdevās, bet brīvprātīgie un pārējie meklētāji izdarīja visu iespējamo, lai palīdzētu tuviniekiem.