Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Daudzviet notiek ceļu remontdarbi; noskaidro, vai tie ietekmēs tavu maršrutu

© F64

Visā valsts teritorijā rit aktīva ceļu būvniecības sezona, būvdarbi notiek jau 60 autoceļu posmos. Aicina autovadītājus rēķināties ar satiksmes ierobežojumiem un iespējamo palēnināto satiksmi, īpaši Pierīgā darba dienu rītos un pievakarē, informē VAS Latvijas Valsts ceļi.

Pierīgā palēnināta satiksme remontdarbu laikā var būt pie Rīgas HES (A5), kur notiek HES labā krasta drenāžas sistēmas rekonstrukcija, arī Ulbrokā (P5) un uz Ventspils šosejas (A10) pie tilta pāri Lielupei un posmā starp rotācijas apļiem pie Tukuma.

No šodienas paplašinās būvdarbu zona uz Valmieras šosejas pirms Valkas, tur pieaug luksoforu skaits, plānoti ir deviņi luksoforu posmi. Visvairāk remontdarbu posmu ir uz Ventspils šosejas (A10), vairākos posmos tie notiek arī uz Liepājas šosejas (A9). Vairāk nekā stundu papildu laiks ceļā jāierēķina posmā no Daugavpils līdz Medumiem (A13), kur satiksme tiek regulēta ar deviņiem luksoforu pāriem.

Renārs Koris

Satiksmes ierobežojumi būvdarbu laikā Pierīgā:

• uz Rīgas apvedceļa (A5) pie Rīgas HES satiksmi organizē ar luksoforiem; palēnināta satiksme var būt rīta un vakara stundās, un tad tiek piesaistīti satiksmes regulētāji;

• uz autoceļa Ulbroka-Ogre (P5) Ulbrokā, kur palēnināta satiksme var būt pie rotācijas apļa, un no Tīnūžiem līdz Ogrei;

• turpinās būvdarbi uz Liepājas šosejas (A9) uz Džūkstes-Kauguru kanāla tilta;

• uz autoceļa Rīga-Carnikava-Ādaži (P1) no Rīgas robežas līdz Garciemam;

• atsākti Ķekavas tilta pārbūves darbi uz autoceļa Mežvidi-Baldone (P91).

Turpinājumu lasi nākamajā lapā