Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Naktī glābēji cīnījušies ar pamatīgām liesmām Rēzeknes pusē

© F64

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 8.jūnija plkst. 6.30 līdz 9.jūnija plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēma 48 izsaukumus – uz 20 ugunsgrēku dzēšanu, uz 24 glābšanas darbiem, bet četri no izsaukumiem bija maldinājumi.

Šonakt plkst. 00.04 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Krāslavas ielu Rēzeknē, kur, saskaņā ar sākotnējo informāciju dega dzīvojamā māja. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka deg vientstāvu neapsaimniekotas ēkas jumts un istaba 240m2 platībā un blakus esošā vienstāvu ēka 40m2 platībā. Šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks likvidēts plkst. 3.26.

Attēlam ir ilustratīva nozīme / f64

Aizvadītajādiennaktī ugunsdzēsēji glābēji devāsuz izsaukumiem, kuros dega atkritumi,sadzīves mantas, skaidas, skaidu briketes, elektrības līnijas balsts, grils un mēbeles, divas vieglās automašīnas, ēkas jumts, malkas šķūnis, neapsaimniekota ēka un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Palīdzot nelaimē nonākušiem dzīvniekiem, ugunsdzēsēji glābēji vakarJelgavas novada Elejas pagastā no koka nocēla kaķi, Kuldīgas ielā Jūrmalā izcēla divus putnus, kas bija iekrituši ventilācijas šahtā, bet Jūrmalā Satiksmes ielā no grāvja izcēla divus suņus, kas saviem spēkiem nespēja tikt laukā.