Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

PALĪGĀ SAUCIENS: Garnadzis piesavinājies kādam puikam, kurš zaudējis spēju staigāt, ko vērtīgu

© Jogita Mazspale

Jogita Mazspale cer uz līdzcilvēku palīdzību - kāds garnadzis paviesosjies viņas mājās un piesavinājies ko ģimenei svarīgu. Viņa cer, ka kāds varēs sniegt noderīgu informāciju par nozagto mantu.

"Manai gimenei notikusi nelaime - kāds garnadzis ir uzlauzis saimniecības ēku un nozadzis Husqvarna zāles pļaujamo traktoru. Iespējams tā nebūtu pati lielākā nelaime, ja traktors būtu nepieciešams pieaugušo vajadzībām, bet tas bija vienīgais prieks manam mazajam brālītim, kurš diemžēll pēdējā gada laikā zaudēja parvietošanās spējas.

Ar neviltotu prieku bija laimīgs, ka varēs aizbraukt papļaut zāli. Mazais darba rūķis ir palicis bez sava transporta.


Mana mamma, kura ir vientuļā māte ar diviem bērniem, kuri ir ar īpašām vajadzībām, ir izmisumā un nezin, kā to viņam paziņot.
Ja esi manījis ko aizdomīgu vai kāds tev ir piedāvājis nopirkt vai redzi, ka kādam ir uzradies Husqvarna zāles pļāvējs oranžā krasā, lūdzam nekavējoties ziņot mums vai policijai. Zadzība ir notikusi no 12.07.2017 uz 13.07.2017. naktī, Babītes novada Dzilnu ciemā."

Ar Jogitu un viņas ģimeni var sazināties facebook - tur arī norādīts telefona numurs, kā arī konta numurs, jo līdzcilvēki ir izteikuši vēlmi ģimenei sarūpēt jaunu zāles pļāvēju.