Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

NEATKARĪGĀS LASĪTĀJI: Neizrādiet kašķus, aplieciniet profesionālismu

© Kaspars Krafts, F64 Photo Agency

Saņemtie "Neatkarīgās" lasītāju zvani.

Radioklausītāja Veronika Torvalda ļoti lūdz ij Latvijas Radio, ij NEPLP darbiniekus neizpausties publiski savu iekšējo, savstarpējo kašķu līmenī, bet domāt arī par auditoriju un tāpēc, runājot par problēmām, uzvesties lietišķi, profesionāli un zināt, ko darīs.

Ilggadējs Neatkarīgās lasītājs Jānis no Rīgas uzskata, ka Neatkarīgās visnotaļ uzteicamie komentētāji pēdējā laikā pārāk baltina laikrakstam pietuvinātus cilvēkus. Toties NEPLP viņš ar piemēriem raksturoja kā politiski angažētu organizāciju, kura jau labi sen tiecas nevis nostiprināt, bet gan vājināt Latvijas Radio darbību.

Savukārt Andrejs no Madonas līdz ar daudziem citiem ir sašutis par nesamērīgo reklāmas apjomu LTV. (Stundas raidījumā četras Dormeo reklāmas, puse laika). Ir jau tiktāl, ka vairs negribas TV pasūtīt.

Bet rīdzinieks Aivars Dandēns uzskata, ka medijos negatīvā informācija izteikti pārklāj pozitīvo. Pēc viņa domām, lai arī mediji nevairotu cilvēkos nomāktību, vajadzētu tomēr uzturēt zināmu līdzsvaru.

Vairāki lasītāji (Ginta no Rīgas, Māris no Alūksnes, Juris no Tukuma) uzskata Ir publicētās «Rīdzenes sarunas» nevis par politiskas attīrīšanās, bet gan par partijiskas cīņas pasākumu.

Pensionāre no Saldus novada Pampāļiem mīt daudzdzīvokļu mājā. Apsaimniekotājs - novada namu pārvalde. Nesen apsaimniekošanas maksa palielināta divas reizes.

Bez pienācīga pamatojuma. Turklāt puse no šīs summas tiekot namu pārvaldnieka administrācijai.

Kundze jautā - vai tas ir taisnīgi, vai tas ir likumīgi?