Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Negadījums Latgalē: Vīrietim virsū uzkrīt govs

© Jānis Vecbrālis/ F64 Photo Agency

Aizvadītajā diennaktī Latgalē kādam vīrietim virsū uzkrita govs, bet kāds cits vīrietis krita no mājas jumta, pavēstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Sarmīte Skujiņa.

Vienā no gadījumiem, govs uzkrita kādam 33 gadus vecam vīrietim, kad viņš to palīdzēja iekraut mašīnā. Vīrietis guva kājas traumu.

Savukārt otrā gadījumā - kāds 23 gadus vecs vīrietis remontdarbu laikā krita no mājas jumta, apmēram trīs metru augstuma. Vīrietis guva galvas un krūškurvja traumas, kā rezultātā tika nogādāts slimnīcā vidēji smagā stāvoklī.

Tāpat aizvadītajā diennaktī Kurzemē kādam 25 gadus vecam vīrietim darba vietā starp mehānismiem tika ierauta roka. Vīrietis tika nogādāts slimnīcā vidēji smagā stāvoklī ar daļēju plaukstas amputāciju.

F64

Zemgalē kāda 41 gadu veca sieviete, sniedzoties sekcijas augšējā plauktā, krita kopā ar sekcijas augšējo daļu. Sieviete guva krūškurvja traumu un tika nogādāta slimnīcā.

Savukārt Rīgā cieta kāds 74 gadus vecs vīrietis, kurš krita pa pagraba kāpnēm, kā rezultātā guva kājas un galvas traumas. Cietušais tika nogādāts slimnīcā.

Kā ziņots, kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD devies uz 1171 izsaukumu, no tiem 211 bijuši saistīti ar traumām un negadījumiem.