Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Jau sākta biļešu tirdzniecība uz nākamā gada Laimas Vaikules festivālu

© F64

Vērienīgi aizritējis jau trešais starptautiskais festivāls "Laima Rendez Vous Jūrmala", kura ietvaros uz Dzintaru koncertzāles skatuves izskanēja vairāk nekā 140 koši un enerģiski priekšnesumi.

Festivāla viesu vidū bija gan leģendārais rokmūziķis Kriss Normens, gan Gruzijas leģendārie dziedātāji Vahtangs Kikabidze, Nani Bregvadze, gan Eirovīzijas dziesmu konkursa dalībnieki Sunstroke Project, Naviband, Monss Selmerlēvs, gan Krievijas mūzikas skatuves zvaigznes Leonīds Agutins, Stass Mihailovs, Vladimirs Presņakovs, Grigorijs Ļepss un daudzi citi. Skatītāju stāvovācijas, enerģiskie aplausi un dejas koncertzāles malā liecināja, ka festivāla muzikālā programma ir izdevusies veiksmīga, un tas ir kļuvis vēl grandiozāks.

Īpašu pārsteigumu pēdējā vakarā sagādāja Maksims Galkins ar savu humoristisko iznācienu, kurš iepriekš programmā netika pieteikts. Kopskaitā festivāla četrus vakarus rotāja vairāk nekā 70 izpildītāji no visas pasaules, kuri uzreiz izteica vēlmi viesoties festivālā arī nākamgad, atzinīgi izsakoties par pozitīvo un draudzīgo atmosfēru, kas valdīja visu festivāla norises laiku.

Festivāla atklāšanas koncertu apmeklēja valsts prezidents Raimonds Vējonis ar kundzi, bet skatītāju rindās bija vērojama iespaidīga sabiedrībā pazīstamu cilvēku parāde, tajā skaitā festivālu apmeklēja Alla Pugačova, ap kuras iespējamu klātbūtni līdz pat pēdējam mirklim vijās liela intriga.

Festivāla saimnieces Laimas Vaikules pārziņā šobrīd ir svarīgi lēmumi par nākamā gada programmu, kurā, ieturot tradīcijas, noteikti tiks aicināti gan Latvijas mūziķi, gan ārvalstu viesi, tajā skaitā leģendāri un atzīti izpildītāji, kā arī jaunie talanti, kuriem šī ir lieliska iespēja pierādīt sevi plašai auditorijai.

Festivāls "Laima Rendez Vous Jūrmala" 2018. gadā norisināsies no 19. līdz 23.jūlijam, un biļetes uz to jau pieejamas tirdzniecībā visās “Biļešu serviss” kasēs un internetā.