Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

TRAĢISKI dzīvību zaudējis vīrietis Jelgavas pusē

© F64

akar Jelgavas novadā, apgāžoties automašīnai, gāja bojā vīrietis, informēja Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes inspektore Diāna Briede.

1972.gadā dzimušais gāja bojā notikuma vietā, viņa vadītājai automašīnai "Volvo FM12" nobraucot no ceļa Jelgava-Tukuma un apgāžoties.

Kopumā Latvijā vakar reģistrēti 96 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 14 cilvēki, bet viens gāja bojā, aģentūru LETA informēja VP.

Vakar seši cilvēki cieta avārijās Rīgā un tās apkārtnē, pa trim Vidzemes un Latgales reģionos, pa vienam - Zemgalē un Kurzemē. Divi no cietušajiem ir velosipēdisti vai gājēji.

F64

Pagājušajā diennaktī par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturēja sešus autovadītājus, bet viens autovadītājs - Rīgas apkārtnē - bija narkotisku vielu ietekmē. Trīs dzērājšoferi aizturēti Zemgalē, divi Latgalē, bet viens Vidzemē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 324 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 123 autovadītāji, Zemgalē 75, Latgalē 62, Vidzemē 40, bet Kurzemē 24.

Kopumā policija vakar noformēja 661 protokolu par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem, desmit gadījumos tie bija par agresīvu braukšanu un sastādīti Rīgas reģionā.