Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Dzīvnieku aizsardzības biedrība nonākusi parādos; lūdz palīdzību

© Ar sirdi delnā

Dzīvnieku aizsardzības biedrība "Ar sirdī delnā" cer, ka līdzcilvēki palīdzēs atsperties, lai tā varētu turpināt palīdzēt mūsu mazejiem brāļiem.

"Nu jau vairākus mēnešus esam iztikuši no pašu līdzekļiem, sirsnīgu draugu atbalsta un atsevišķu ziedotāju palīdzības. Tomēr, ņemot vērā, ka mūsmāju saimē pašlaik ir 51 suns un 15 kaķi, visas rezerves ir "izkusušas" un sākam slīgt arvien lielākos parādos.

Esam iemācījušies iztikt ar šāda mēroga patversmei netipiski maziem līdzekļiem, jo visu cenšamies darīt pēc iespējas racionāli.


Šie mēneši izdevumu ziņā ir bijuši ļoti smagi un saspringti, jo pēc tam, kad šī gada sākumā Ventspils pilsēta pārtrauca līgumu ar privāto patversmi "Rembo", mūsmājās uzņēmām 13 suņus, kuri bija tur mitinājušies. Praktiski visi suņi, kā jau sagaidāms, bija nevakcinēti, nečipoti un nekastrēti. Tāpēc pēdējo mēnešu laikā nācās kopumā kastrēt 21 suni, vairumam nodrošinot arī vakcināciju un čipēšanu.
Rezultātā esam nonākuši pamatīgos parādos gan par barību, gan veterināro palīdzību.


Tāpēc ļoti, ļoti lūdzam - PALĪDZIET mums turpināt to, ko darām no visas sirds - sniegt drošu pajumti pamestajiem, piepildīt ēdiena bļodiņu izsalkušajiem un atgūt ticību nodotajiem līdz tam laimīgajam brīdim, kad viņi nonāk savās jaunajās mājās!

Būsim priecīgi un pateicīgi par katru, pat vismazāko, palīdzību!" raksta biedrība.

Biedrība "Ar sirdi delnā"
Reģ. Nr. 40008230734

Swedbank AS
Konta Nr. LV56HABA0551040032558
SWIFT kods: HABALV22

PayPal konts ziedojumiem: arsirdi@inbox.lv