Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Jūrmalā ievieš vienreizējās dienas iebraukšanas caurlaides

© jurmala.lv

Tāpat kā katru gadu, arī šogad laika periodā no 1. aprīļa līdz 30. septembrim būs spēkā speciāla kārtība transportlīdzekļu iebraukšanai īpaša režīma zonā Jūrmalas pilsētas administratīvajā teritorijā, kad tajā atļauts iebraukt tikai ar caurlaidi.

Lielākais jauninājums šogad ir vienreizējās iebraukšanas caurlaides aizstāšana ar dienas caurlaidi (nodevas apmērs nemainās - 2 eiro) bez iebraukšanas reižu ierobežojuma.

Tas nozīmē, ka ar šo caurlaidi vienas dienas laikā iebraukt īpaša režīmā zonā Jūrmalā varēs vairākkārt. Piemēram, no Rīgas braucot ciemos pie draugiem, kas dzīvo Valteros, un tajā pašā dienā, līdz plkst. 24.00, atgriežoties atpakaļ, īpaša režīma zonu nākas šķērsot divas reizes (turpceļā - Priedaines kontrolpunktā un atpakaļceļā - Valtera prospektā).

Šogad šādam braucienam jāiegādājas tikai viena dienas caurlaide (2017. gadā - divas caurlaides vienreizējai iebraukšanai), turklāt to var izdarīt arī savlaicīgi e-pakalpojumu portālā www.epakalpojumi.jurmala.lv, tajā norēķinoties ar internetbankas starpniecību vai ar norēķinu karti. Ir paredzēts arī jauns caurlaides veids - nedēļas caurlaide (10 eiro transportlīdzeklim ar pilnu masu līdz 3,5 t), kas ir derīga septiņas dienas.

Vairāk informācijas par iebraukšanas maksu Jūrmalā skatīt šeit!