Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

"Rīgas piena kombināts" gatavs pēc strādniekiem braukt uz Jelgavu; alga - 473 eiro

© F64 Photo Agency

«Rīgas piena kombināts» šodien, 22. martā, pulksten 12 Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) Jelgavas filiālē, Skolotāju ielā 3, rīkos tikšanos ar potenciālajiem darbiniekiem. Uzņēmums darbā aicina iesaiņotājus, piedāvājot darbu maiņās Rīgā, uz ko tiks nodrošināts transports, un atalgojumu "uz rokas" 473 eiro.

Arī citi uzņēmumi meklē darbiniekus, liecina aktuālais NVA vakanču apkopojums. Piemēram, šokolādes ražotne Jelgavā «Chocolette Confectionary» savā komandā gaida ekonomistu, projekta koordinatoru un ražošanas plānotāju; uzņēmums «Transportbetons MB» aicina darbā ķīmijas laborantu; kafejnīcā «Silva» vajadzīgs salātu un desertu pavārs; Jelgavas «McDonalds» meklē remontstrādnieku; restorāns bārs «Plate» aicina darbā viesmīli ar latviešu, krievu un angļu valodas zināšanām; «PET Baltija» izsludinājis vakanci uz rūpniecisko iekārtu mehāniķa palīga vietu.

Jaunu vakanci reģistrējusi Latvijas Lauksaimniecības universitāte, kas piedāvā darbu juristam. Prasības pretendentam: augstākā izglītība tiesību zinātnēs; vēlama praktiskā darba pieredze jurista amatā; pieredze publisko iepirkumu jomā; jāpārzina un jāprot pielietot projektu īstenošanu regulējošie normatīvie akti. Juridiskā darba pieredze izglītības jomā tiks uzskatīta par priekšrocību. Piedāvātā alga (bruto) pirms nodokļu nomaksas: 767 eiro.

Papildspēkus meklē arī bērnu un jauniešu centrs «Junda». «Ja esi topošais vai esošais skolotājs - jundīgs, radošs, idejām bagāts, krāsains, tev patīk strādāt ar bērniem, un nevari vien sagaidīt, kad varēsi īstenot dzīvē un iemācīt bērniem un jauniešiem kaut ko jaunu no sava hobija lietām, tad mums ir pa ceļam!» teikts darba sludinājumā, aicinot pieteikties interešu izglītības skolotājus.