Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Vienas pieturas aģentūra dzīves telpas veidotājiem – "STATS" grupa

SKY GARDEN kļuvis starp pieprasītākajiem dzīvokļu projektiem Jūrmalā. Tajā esošajā restorānā Prospekts55 ir plaša ēdienkarte, labs serviss, viesmīlīga apkalpošana, bagātīga vīna izvēle un gardas picas, ko īpaši iecienījuši bērni © Ojārs LŪSIS, Neatkarīgā

STATS grupa ir Latvijas uzņēmumu grupa ar ceturtdaļgadsimtu ilgu starptautisku pieredzi. Tā ir vienas pieturas aģentūra visiem, kuri vēlas veidot laikmetīgu dzīves telpu, jo savstarpējā sadarbībā ar daudzu nozaru uzņēmumiem sniedz iespēju pasūtītājam vienuviet saņemt pilna cikla pakalpojumus, sākot no projektēšanas un efektīvas būvniecības, līdz īpašumu attīstīšanai un servisiem ērtākai dzīvei. Grupas uzņēmumi domā inovatīvi, rūpējas par cilvēku labsajūtu un harmonisku dzīves vidi.

Efektīva un videi draudzīga dzīves telpa

Viens no STATS grupas uzņēmumiem ir būvkompānija Easy Building, kas sadarbībā ar citiem grupas uzņēmumiem dzīvē realizē mūsdienīgus, energoefektīvus un efektīvi apsaimniekojamus nekustamo īpašumu objektus. Easy Building valdes loceklis Arnis Laus uzsver, ka STATS grupā apvienojušies līdzīgi domājoši cilvēki, kuri ir gatavi nepārtraukti mācīties un praksē ieviest dažādas inovācijas, lai piedāvātu efektīvākos risinājumus, nodrošinot iedzīvotājiem pēc iespējas ekoloģiskāku un harmoniskāku dzīves vidi. Realizējot projektus, tiek domāts gan par energoefektivitāti un ietekmi uz vidi, gan iedzīvotāju ērtībām un izmaksu samazināšanu apsaimniekošanā.

MĀCĀMIES, lai katrs nākamais objekts būtu vēl efektīvāks un nodrošinātu maksimālu komfortu iedzīvotājiem, teic Arnis Laus / Publicitātes foto

Sky Garden - paraugs pilsētai pilsētā

Pirms vairākiem gadiem Asaros realizēts daudzdzīvokļu māju komplekss Sky Garden, kas tapis iepriekš degradētā teritorijā. Tagad pilsēta ieguvusi kvalitatīvu dzīvojamo fondu, kas ir pieprasīts gan no ārvalstu, gan Latvijas iedzīvotāju puses. Projektā iekļauti ne tikai dzīvokļi, bet arī restorāns, bērnu laukums un sporta zona, tādējādi radot komfortablus apstākļus ēku kompleksa iedzīvotājiem.

Sky Garden būvniecību ar unikālu VST sistēmu veica Easy Building, kā arī iesaistījās citi grupas uzņēmumi, piemēram, uzņēmums E-motion, kas kompleksā rūpējas par elektromobiļu uzlādes staciju tīkla izveidošanu un apkalpošanu.

E-motion pārstāvis Jānis Bēniķis uzsver: «Ar katru jauno realizēto projektu tiek uzlabotas mājas tehniskās īpašības, energoefektivitāte, iedzīvotājiem pieejamais serviss un ieviesti inovatīvi tehnoloģiskie risinājumi attiecībā uz mājas apsaimniekošanu un ekspluatāciju. Piemēram, šobrīd ļoti aktuāls ir Harmony Home projekts, par ko īpaša interese ir Rietumeiropas tirgū.»

Austrijā izstrādāts un patentēts materiāls

Gan Sky Garden, gan citi Latvijā, Austrijā un Vācijā realizētie projekti būvēti pēc Austrijā izstrādātas un patentētas VST tehnoloģijas - no skaidu betona plāksnēm, kas apvieno koka un betona ēkas priekšrocības un nodrošina augstus energoefektivitātes un skaņas izolācijas rādītājus. Rūpnīcā uz vietas tiek izgatavoti paneļi, kas objektā tiek tikai samontēti un betonēti, tādējādi samazinot projekta realizācijas izmaksas un laiku.

Patlaban paneļi tiek izgatavoti Austrijā un piegādāti attiecīgajā objektā, taču šobrīd attīstības stadijā ir ražotne Latvijā.

STATS grupa piedāvā:

  • Easy Buildingātri, kvalitatīvi un ar ekonomiskām izmaksām no nenoņemamiem veidņu paneļiem būvē augstceltnes Latvijā un ārzemēs.
  • RPro projektētāji saplāno elektrību un visas vajadzīgās komunikācijas.
  • Stats Incom kvalitatīvi būvē un remontē.
  • Harmony Home- efektīvu tipveida māju projekti.
  • Stats Serviss piedāvā būvniecības tehnikas un elektroinstrumentu nomu un tirdzniecību.
  • E-motion ražo un uztur uzlādes iekārtas elektrotransportam, ko aizvien biežāk cilvēki izvēlas savām ikdienas gaitām.
  • Sky Garden un VEF Kvartāls ir speciālisti nekustamo īpašumu attīstīšanā.
  • STATS Invest- stratēģiskā un projektu vadība efektīvas un laikmetīgas telpas veidošanā.