Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Kūrorta svētki Jūrmalā: gaidāmi satiksmes ierobežojumi

© Ilze Zvēra, F64 Photo Agency

Saistībā ar sestdien gaidāmajiem Kūrorta svētkiem, Jūrmalā no piektdienas noteikti vairāki satiksmes un automašīnu novietošanas ierobežojumi, informēja Jūrmalas domē.

No piektdienas plkst.14 līdz svētdienas plkst.2 tiks slēgta autostāvvieta Ātrās ielas krustojumā ar Jomas ielu, bet no plkst.22 līdz sestdienas plkst.15 aizliegts iebraukt Lazdonas ielā un Ļaudonas ielā pie Dzintaru prospekta.

Tāpat no piektdienas plkst.7 līdz svētdienas plkst.20 būs aizliegts iebraukt Pilsoņu ielā posmā no Jūras ielas līdz pludmalei. Savukārt no plkst.22 līdz sestdienas plkst.14 būs aizliegts iebraukt Dzintaru prospektā, krustojumos ar Lazdonas ielu un ar Ļaudonas ielu.

Vēl no piektdienas plkst.7 līdz svētdienas plkst.10 būs slēgta satiksme Tirgoņu ielā posmā no Jūras ielas līdz pludmalei.

Sestdien no plkst.7 līdz plkst.14 būs slēgta satiksme arī Dzintaru prospekta posmā no Turaidas līdz Madonas ielai. Savukārt no plkst.12.55 līdz svētku gājiena noslēgumam tiks slēgta satiksme Dzintaru prospektā no Madonas ielas līdz Turaidas ielai, Turaidas ielā no Lienes ielas līdz Jūras ielai, Jomas ielā, Pilsoņu ielā no Jomas ielas līdz pludmalei, kā arī visās šķērsielās, kas krusto šīs ielas.

Ieviesti arī citi satiksmes ierobežojumi.

AS "Pasažieru vilciens" Kūrorta sezonas atklāšanas svētku dienā līdztekus ierastajam grafikam nodrošinās vismaz desmit papildu reisus. Pēc svētku uguņošanas tiks nodrošināti papildu reisi arī uz Rīgu.

Savukārt pilsētas autobusi sestdien kursēs pēc darbdienu grafika, kā arī braukšana pilsētas sabiedriskā transporta maršrutos Nr. 1, 2, 3, 4 un 6 būs bez maksas.

Maršrutā Nr.4 tiks norīkoti papildu reisi virzienā no Kauguriem uz Dzintariem ar atiešanas laiku plkst.12.15 un plkst. 22.15 un virzienā no Dzintariem uz Kauguriem ar atiešanas laiku plkst.23.30 un plkst.23.45.

Maršrutā Nr.3 būs papildu reiss virzienā no Kauguriem uz Dzintariem ar atiešanas laiku plkst.22 un no Dzintariem virzienā uz Kauguriem ar atiešanas laiku plkst.23.35.

Maršrutā Nr.1 tiks norīkots papildu reiss virzienā no Majoriem uz Buļļuciemu un Priedaini ar atiešanas laiku plkst.23.30.