Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Ievēro! Velomaratona laikā būs ierobežota satiksme Jūrmalā

© Gints Ivuškāns, F64 Photo Agency

Saistībā ar Jūrmalas velomaratona norisi sestdien, 9.jūnijā, vairākās pilsētas ielās noteikti satiksmes ierobežojumi, informē Jūrmalas pašvaldība.

Transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana būs aizliegta no 8. jūnija plkst.23 līdz 9.jūnija plkst.14 Dzintaru prospektā, posmā no Turaidas ielas līdz Krišjāņa Barona ielai, Turaidas ielā, posmā no Dzintaru prospekta līdz Meža prospektam, Ikšķiles ielā, posmā no Turaidas ielas līdz Raunas ielai, Raunas ielā, posmā no Ikšķiles ielas līdz Smiltenes ielai, Ļaudonas un Lazdonas ielās, posmā no Dzintaru prospekta līdz Dzintaru Mežaparkam un Meža prospektā, posmā no Turaidas ielas līdz P. Stradiņa ielai.

Divvirzienu satiksme no 9.jūnija plkst.8 līdz 14 tiks izveidota Jūras ielā, posmā no Turaida ielas līdz Konkordijas ielai

Tāpat ierobežojumi būs spēkā P.Stradiņa ielā, posmā no Meža prospekta līdz Mastu ielai, Mastu ielā, posmā no P.Stradiņa ielas līdz Vikingu ielai, Vikingu ielā, posmā no Mastu ielas līdz Jūrnieku ielai, Jūrnieku ielā, posmā no Vikingu ielas līdz Bulduru prospektam, Bulduru prospektā, posmā no Jūrnieku ielas līdz Krišjāņa Barona ielai, kā arī Krišjāņa Barona ielā, posmā no Bulduru prospekta līdz Dzintaru prospektam.

9.jūnijā no plkst.8.30 līdz 14 tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Turaidas ielā, posmā no Dzintaru prospekta līdz Meža prospektam, Meža prospektā, posmā no Turaidas ielas līdz P. Stradiņa ielai, P.Stradiņa ielā, posmā no Meža prospekta līdz Mastu ielai, Mastu ielā, posmā no P. Stradiņa ielas līdz Vikingu ielai, Vikingu ielā, posmā no Mastu ielas līdz Jūrnieku ielai un Jūrnieku ielā, posmā no Vikingu ielas līdz Bulduru prospektam.

Ierobežojumi attieksies arī uz teritoriju Bulduru prospektā, posmā no Jūrnieku ielas līdz Krišjāņa Barona ielai, Krišjāņa Barona ielā, posmā no Bulduru prospekta līdz Dzintaru prospektam un Dzintaru prospektā, posmā no Krišjāņa Barona ielas līdz Turaidas iela.

Divvirzienu satiksme no 9.jūnija plkst.8 līdz 14 tiks izveidota Jūras ielā, posmā no Turaida ielas līdz Konkordijas ielai.

Šajā laika tiks ierobežota vai slēgta transportlīdzekļu satiksme Ikšķiles un Raunas ielās, kā arī būs slēgta autostāvvieta Dzintaru mežaparkā starp Ļaudonas un Lazdonas ielām un aizliegta transportlīdzekļu stāvēšana autostāvvietā Rembates ielā pie Dzintaru mežaparka.

9.jūnijā no plkst.8 līdz 12.30 tiks pārceltas sabiedriskā transporta pieturvietas "Dzintaru dzelzceļa stacija" un "Dzintaru koncertzāle" virzienā uz Kauguriem no Meža prospekta uz Edinburgas prospektu pretī autobusu pieturai "Dzelzceļa stacija Dzintari".