Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Informēs par Skanstes apkaimes attīstības stratēģiju

© Vladislavs Poroškins/ f64 photo agency

Skanstes attīstības aģentūra šodien plkst.10 informēs par Skanstes apkaimes nākotnes plāniem un attīstības stratēģiju, informēja aģentūras pārstāve Jūlija Pumpe.

Pasākumā "Brokastis Skanstē" tiks stāstīts par Skanstes apkaimes nākotnes plāniem un attīstības stratēģiju, kā arī tiks prezentēts pētījumu kompānijas "Kantar TNS" veiktais pētījums. Pētījuma mērķis bija noskaidrot Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju uzskatus par Skanstes tramvaja līnijas izbūvi.

Pasākumā piedalīsies Skanstes attīstības aģentūras valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Vanags, kā arī pētījumu aģentūras "Kantar TNS" lielo klientu direktore un valdes locekle Ilva Pudule.

LETA jau ziņoja, ka Rīgā iecerēts būvēt jaunu tramvaja līniju Skanstes ielas virzienā, Lielo kapu tuvumā, kas satracinājis daļu rīdzinieku, kuri pārmet mirušo piemiņas zaimošanu.

Rīgas dome un RS gan ir solījušas, ka tramvaja līnija būs tikai Senču ielā, neskarot Lielo kapu teritoriju, bet Rīgas domes Satiksmes departaments ir izsūtījis vēstules 46 zemes īpašniekiem par teritoriju, kas atrodas ielu sarkanajās līnijās, atsavināšanu.