Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

ŅEM VĒRĀ: Rīgā brīvdienās – satiksmes ierobežojumi

© Ekrānšāviņš no avīzes

Iestājoties siltam laikam, Rīgā notiek vairāk remontdarbu, tādēļ iedzīvotājiem jārēķinās, ka nedēļas nogalē vietām būs satiksmes ierobežojumi.

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka sakarā ar ūdensvada tīklu remontu no piektdienas, 7. aprīļa, pulksten 21, līdz svētdienai, 9. aprīlim, pulksten 23, tiks ierobežota satiksme Aleksandra Čaka ielas un Matīsa ielas krustojumā. Remontdarbu laikā paredzēts samazināt braukšanas joslu platumu, ierobežot apstāšanos un stāvēšanu Matīsa ielas krustojuma tuvumā, kā arī slēgt gājēju kustību pāri Matīsa ielai pirms Aleksandra Čaka ielas virzienā no Krišjāņa Barona ielas puses.

Siltumtīklu rekonstrukcijas darbu laikā no 7. aprīļa pulksten 20 līdz 9. aprīļa pulksten 23 tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Krišjāņa Valdemāra ielas posmā no Lāčplēša ielas līdz Emiļa Melngaiļa ielai.

Siltumtrases izbūve šonedēļ notiek Hanzas ielas posmā no Pulkveža Brieža ielas līdz Skanstes ielai, un tur līdz 8. aprīļa pulksten 8 tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme. Šajā ielā satiksme tiks ierobežota arī volejbola kausa izcīņas finālsacensību dēļ. Tās norisināsies 8. aprīlī no pulksten 8 līdz 21 - šajā laikā būs aizliegts transportlīdzekļiem apstāties un stāvēt (izņemot pasākuma dalībnieku transportlīdzekļus ar speciālām caurlaidēm) Hanzas ielas labajā pusē, posmā un virzienā no Strēlnieku ielas līdz Vesetas ielai.

***

uzziņai

Plašāka informācija par sastrēgumiem un apbraucamajiem ceļiem: https://riga.lv/lv/waze