Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

NOSKAIDRO: Cik daudz Rīgas ielu saremontēts četru gadu laikā

© Kaspars Krafts/F64 Photo Agency

Ne reizi vien sociālajos tīklos notikušas diskusijas par slikto ceļu stāvokli ne vien tālākajos Latvijas reģionos, bet arī galvaspilsētā Rīgā. Lai gan jau 2016.gada vasarā Rīgā notika vairāku ielu remonts, joprojām tiek ziņots par nepilnībām, kuras jānovērš.

Jau iepriekš vēstīts, ka arī šovasar rīdzieniekiem un pilsētas viesiem jārēķinās ar to, ka daudzviet ērtāk būs nokļūt kājām vai ar velosipēdu, jo tiks remontētas vairākas pilsētas centrālās ielas. Sociālā tīkla facebook lapas "Pilsēta cilvēkiem" apkopojis, ko pirms gaidāmajiem šī gada remontdarbiem atbildīgajiem dienestiem izdevies paveikt līdz šim.

facebook.com/ Pilsēta cilvēkiem

Pēc salīdzinoši aktīvā 2012. gada - tad tika izbūvēta Dienvidu tilta 3. kārta, rekonstruēts Daugavgrīvas un Kr. Valdemāra ielas satiksmes mezgls, vēlēšanu gadā ielu remonti acīmredzami nebija prioritāte. Tika veikti pēdējie labiekārtošanas darbi Daugavgrīvas ielas satiksmes mezglam. Kopumā asfaltsegums tika atjaunots 60 669 m2 platībā, savukārt ielas rekonstruētas 39 620 m2 platībā. Kopumā salaboti 100 289 m2 ielu, kas no kopējā Rīgas ielu platuma 9 965 026 m2 sastāda nedaudz vairāk par vienu procentu.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā