Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Uzzini, kādas jaunas atlaides piešķirtas "Rīdzinieka kartes" īpašniekiem

© Nora Krevneva/ F64 Photo Agency

"Rīdzinieka kartes" lietotājiem būs iespēja ar atlaidi iegādāties festivāla „RĪGAS RITMI 2017" biļetes, kā arī norēķināties par autoskolas "Olens - s" un SPA Hotel "Pegasas Pils" piedāvātajiem pakalpojumiem.

"Rīdzinieka kartes" īpašnieki, elektroniski reģistrējot "Rīdzinieka karti", iegūs 15% atlaidi divu biļešu iegādei uz festivāla "RĪGAS RITMI 2017" koncertiem, kā arī saņems 35% atlaidi teorētiskajai apmācībai autoskolā "Olens - s", savukārt SPA Hotel "Pegasas Pils" nodrošina "Rīdzinieka kartes" lietotājiem atlaides no 10 līdz 30% dažādiem pakalpojumiem, kā arī 50% atlaidi konferenču zāles nomai.

"Rīdzinieka kartes" lietotājiem tiek piedāvāts plašs atlaižu klāsts, ko iespējams apskatīt "Rīdzinieka kartes" mājaslapā www.ridziniekakarte.lv. Informējam, ka jebkuram uzņēmumam ir iespēja kļūt par sadarbības partneri un piedāvāt atlaidi sava uzņēmuma pakalpojumiem "Rīdzinieka kartes" lietotājiem, nosūtot savu pieteikumu "Rīdzinieka kartes" mājaslapas sadaļā "Partneriem".

Kaspars Krafts/F64 Photo Agency

Lai saņemtu "Rīdzinieka karti", personai jābūt deklarētai Rīgas pilsētā, vai arī tai ir jābūt īpašumam pilsētā. Pieteikšanos var veikt elektroniski mājaslapā www.rigassatiksme.lv sadaļā "Biļetes", tad "E-talonu veidi" un "Rīdzinieka karte". Tāpat karti var noformēt arī jebkurā no "Rīgas satiksmes" klientu apkalpošanas centriem.

Plašāku informāciju par „Rīgas satiksmes" piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājaslapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos „twitter", „facebook", „draugiem.lv".