Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Laulātie Rīgā izvēlas dīvainu veidu, kā noslēgt dēla dzimšanas dienas svinības

© Ekrānšāviņš no video

25. maijā neilgi pirms pulksten 23.00 Rīgas pašvaldības policijas Latgales pārvaldes darbinieki saņēma informāciju no pilsētas videonovērošanas centra darbiniekiem par divām personām, kuras ļāvušās peldei mēnesnīcā netālu no Rīgas Centrāltirgus Zivju paviljona.

Ierodoties notikuma vietā, pamanīts vīrietis bez krekla, kurš sēdēja uz kanālmalas apmales un grasījās lekt ūdenī. Savukārt sieviete jau peldējās kanāla saltajā ūdenī. Policisti deva rīkojumu nekavējoties sievietei peldēt uz krasta pusi, kur viens no likumsargiem palīdzēja viņai izkļūt no ūdenstilpnes.

Laulātie pastāstīja, ka notikuma dienā svinējuši astoņus gadus vecā dēla dzimšanas dienu un nolēmuši izpeldēties. No abām personām bija jūtama spēcīga alkoholam raksturīgā smaka.

Ņemot vērā, ka sieviete bija izpeldējusies ar visām drēbēm un apaviem, izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki, lai pārbauda nosalušās sievietes veselības stāvokli. Tomēr brīdī, kad ieradās mediķi, sieviete kategoriski atteicās no apskates un jebkāda veida medicīniskās palīdzības.

Vienlaikus abām personām veikta datu pārbaude, kuras laikā atklājās, ka pāris ir izsludināts meklēšanā. Pāris aizturēts un nogādāts Valsts policijā turpmāko procesuālo darbību veikšanai.