Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Pārvaldnieks atgādina: Apkures sezonu iespējams sākt ātrāk

© Edmunds Brencis/ F64 Photo Agency

SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" (RNP) informē, ka dzīvojamo māju dzīvokļu īpašnieku kopības (vai kopīpašnieku pilnvarotais pārstāvis) var pieņemt lēmumu par apkures pieslēgšanu mājai kopīpašnieku noteiktā datumā, negaidot apkures sezonas uzsākšanu Rīgā. Apkuri iespējams pieslēgt ātrāk tām dzīvojamām mājām, kuru kopīpašnieki ir norēķinājušies par dzīvojamā mājā saņemtajiem siltumenerģijas pakalpojumiem aizvadītajā apkures sezonā. Kopības lēmumu iespējams iesniegt jebkurā RNP klientu apkalpošanas centrā, kā arī iesūtīt pa pastu.

Iepriekšējos gados apkures sezona Rīgā, RNP apsaimniekošanā esošajās dzīvojamās mājas, uzsākta aptuveni oktobra vidū. Savukārt iepriekšējā apkures sezonā pirmajai mājai, pamatojoties uz kopīpašnieku lēmumu, apkure pieslēgta 2016.gada 29.septembrī.

Edmunds Brencis/ F64 Photo Agency

Plašāka informācija par apkures pieslēgšanu mājas kopības izvēlētā datumā pieejama uzņēmuma mājas lapā www.rnparvaldnieks.lv, zvanot pa tālruni 8900, elektroniski - rakstot e-pastu uz rnparvaldnieks@rnparvaldnieks.lv, kā arī klātienē - 10 klientu apkalpošanas centros visā Rīgas pilsētā.

"Rīgas namu pārvaldnieks" ir Latvijas lielākais namu apsaimniekošanas uzņēmums. Tas tika izveidots, apvienojot 15 pašvaldības namu pārvaldīšanas kapitālsabiedrības, lai nodrošinātu daudzdzīvokļu dzīvojamo māju pārvaldīšanu pēc vienotiem principiem un uzlabotu pašvaldības kā dzīvojamo māju pārvaldnieka sniegto pakalpojumu kvalitāti. Uzņēmums apsaimnieko vairāk nekā 4200 ēkas, kurās pakalpojumus saņem gandrīz 170 000 klientu.