Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

UZMANĪBU: Rīt Rīgā būs izmaiņas tramvaju kustībā

© Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency

„Rīgas satiksme" informē, ka 27. septembrī no kustības sākuma, tramvaja sliežu pārmiju maiņas laikā, slēgts kreisais pagrieziens no 13. janvāra ielas uz Prāgas ielu, līdz ar to būs izmaiņas tramvaju maršrutos, kuri brauc uz Ķengaragu un 3. tramvaju depo.

Līdz ar iepriekš minēto, visas dienas garumā būs izmaiņas sekojošos tramvaju maršrutos:

  • 3. tramvaja maršrutā - visos reisos no galapunkta „Jugla" tramvaji brauks pa maršrutu līdz pieturvietai „Stacijas laukums", tālāk pa Radio ielu, 13. janvāra ielu, 11. novembra krastmalu, Maskavas ielu un tālāk pa maršrutu.
  • 7. tramvaja maršrutā - visos reisos no galapunkta „Ausekļa iela" tramvaji brauks pa maršrutu līdz pieturvietai „Nacionālā opera", tālāk pa Aspazijas bulvāri, 13. janvāra ielu, 11. novembra krastmalu, Maskavas ielu un tālāk pa maršrutu.
  • 9. tramvaja maršrutā - visos reisos no galapunkta „Aldaris" tramvaji brauks pa maršrutu līdz pieturvietai „Nacionālā opera", tālāk pa Aspazijas bulvāri, 13. janvāra ielu, 11. novembra krastmalu, Maskavas ielu un tālāk pa maršrutu.

Plānots, ka:

  • 5. tramvajs, kurš brauks maršrutā „Mīlgrāvis - 3. depo (Fridriķa ielā)", plkst. 9:05, 9:24, 9:46, 13:15, 18:28, 22:59, 23:46 un 0:14 no galapunkta „Mīlgrāvis", brauks pa maršrutu līdz pieturvietai „Nacionālā opera", tālāk pa Aspazijas bulvāri, 13. janvāra ielu, 11. novembra krastmalu, Maskavas ielu un tālāk uz 3. tramvaju depo.
  • 6. tramvajs, kurš brauks maršrutā „Ausekļa iela - 3. depo (Fridriķa ielā)", plkst. 21:45, 22:13 un 22:50 no galapunkta „Ausekļa iela", brauks pa maršrutu līdz pieturvietai „Nacionālā opera", tālāk pa Aspazijas bulvāri, 13. janvāra ielu, 11. novembra krastmalu, Maskavas ielu uz 3. tramvaju depo.

Plašāku informāciju par „Rīgas satiksmes" piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos „twitter", „facebook", „draugiem.lv".