Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

FOTO: Centra sporta kvartālā mirdz pirmā Ziemassvētku eglīte

© Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency

Piektdien, 15. decembrī, Rīgas domes Pilsētas īpašuma komitejas priekšsēdētājs Oļegs Burovs kopā ar Rīgas Centra humanitārās vidusskolas direktori Inetu Rudzīti, būvniecības uzņēmuma AS "LNK Industries" valdes locekli Davidu Lipkinu, skolas audzēkņiem un "Pasaku nama" rūķiem iededza pirmo Ziemassvētku eglīti Centra sporta kvartālā.

Ziemassvētku egles augstums ir aptuveni 11 metri. Egles svētku rota - lampiņu virtenes ir AS "LNK Industries", kas veica stadiona izbūves un teritorijas labiekārtošanas darbus, dāvana gan mazajiem, gan lielajiem kvartāla apmeklētājiem svētkos.

Šogad, 16. septembrī, atklāja četrus hektāru plašo Centra sporta kvartālu, kurā ir izveidots viens no lielākajiem rotaļu laukumiem bērniem. Tajā ir uzstādītas dažāda veida rotaļu iekārtas un elementi, kas paredzētas dažādu vecuma bērniem. Rotaļu laukuma vizuālajā noformējumā par pamatu ir izmantoti Rīgas pilsētas simboli un vēsture.

Pārējā Centra sporta kvartāla teritorijā ir izveidots futbola laukums ar 280 metru skrejceļu ap to, basketbola laukums, divi multifunkcionālie laukumi, laukumi pludmales volejbolam, tāllēkšanas sektors, skeitparks, veloparks, laukums ielu vingrošanai, tribīnes, invent