Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Līdz 1.janvāra pēcpusdienai ierobežos satiksmi 11.novembra krastmalā un tās tuvumā

© F64

Rīgā no šodienas plkst.20 līdz 1.janvāra plkst.15 transportlīdzekļiem tiks aizliegts apstāties un stāvēt 11.novembra krastmalā, posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, kā arī 11.novembra krastmalai piegulošajā paralēlajā ielā Vecrīgas pusē starp Bīskapa gāti un Poļu gāti, informēja Rīgas domē.

Slēgta satiksme šajā laika posmā būs 11.novembra krastmalā, posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, Poļu gātē, posmā no 11.novembra krastmalas līdz Pils ielai, Bīskapa gātē, posmā no Herdera laukuma līdz 11.novembra krastmalai un 11.novembra krastmalai piegulošajā paralēlajā ielā Vecrīgas pusē no Jaunielas līdz Bīskapa gātei un Poļu gātei.

Tāpat, no šodienas plkst.20 līdz 1.janvāra plkst.15 tiks organizēta divvirzienu satiksme Pils ielā, posmā no Poļu gātes līdz Doma laukumam, un Doma laukumā, posmā no Pils ielas līdz Jēkaba ielai.

No šodienas plkst.8 līdz 1.janvāra plkst.7 tiks slēgta transportlīdzekļu un gājēju satiksme arī uz AB dambja.

Savukārt no 31.decembra plkst.18 līdz 1.janvāra plkst.4 tiks slēgta satiksme Kaļķu ielas posmā no 11.novembra krastmalas līdz Kungu ielai.

Pasākuma norises laikā un nepieciešamo iekārtu montāžas un demontāžas darbu laikā 11.novembra krastmalā var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.