Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Ņem vērā! Pārdaugavas iedzīvotājiem šodien nebūs karstā ūdens

© Ilze Zvēra, F64 Photo Agency

Šodien Rīgā Daugavas kreisā krasta iedzīvotāji nesaņems karsto ūdeni, bet daļai siltumenerģijas lietotāju karstā ūdens temperatūra, visticamāk, pazeminājusies jau no vakardienas, informē AS "Rīgas siltums".

Ūdens piegādes traucējumi saistīti ar siltumtīklu hidraulisko pārbaudi siltumcentrāļu "Imanta" un "Zasulauks" siltumtīklos

Karstā ūdens piegādes pārtraukumi skars Imantas, Zolitūdes, Iļģuciema, Grīvas, Dzirciema, Dzegužkalna, Āgenskalna, Zasulauka dzīvojamos rajonos, Šampētera, Kalnciema, Daugavgrīvas, Trijādības ielu, Aleksandra Grīna bulvāra un Raņķa dambja rajonu iedzīvotājus.

Ūdens piegādes traucējumi saistīti ar siltumtīklu hidraulisko pārbaudi siltumcentrāļu "Imanta" un "Zasulauks" siltumtīklos, kura nepieciešama, lai pārliecinātos par siltumtīklu drošību un savlaicīgi atklātu defektus, samazinot risku iedzīvotājiem ziemas mēnešos palikt bez karstā ūdens un apkures.

Uzņēmums lūdz ēku īpašniekus un ēku apsaimniekotājus nodrošināt drošu siltumapgādes sistēmu atslēgumu no "Rīgas siltums" siltumtīkliem un atgādina, ka pārbaudes laikā maģistrālie siltumtīkli ir paaugstinātas bīstamības objekti.

Uzņēmums lūdz iedzīvotājus nekavējoties ziņot par hidrauliskās pārbaudes laikā novērotajām zaļganas krāsas ūdens noplūdēm siltumtīklos pa diennakts bezmaksas klientu palīdzības dienesta tālruni 80 0000 90.