Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Rīgā \ Atpūta

Spēle "Zaķu paslēpes" – pēdējā diena, lai noķertu milzu zaķi Rīgā

© F64 Photo Agency

Vēl tikai šodien – 17. aprīlī Rīgā iespēja apskatīt pilsētvides izstādi – spēli „Zaķu paslēpes", kuras ietvaros Rīgu apdzīvo 19 dzīvespriecīgi zaķi. Milzu zaķu divdimensionālās figūras ir paslēpušās pilsētā un aicina rīdziniekus un pilsētas viesus meklēt un atrast krāsainās Lieldienu zaķu figūras.

„Zaķu paslēpes” sevī apvienos izstādi un radošu sacensības garu - ar kartes palīdzību ir iespēja meklēt un atrast objektus, tā aizraujoši pavadīt laiku kopā ar draugiem un ģimeni. Dzīvespriecīgie zaķi ir paslēpušies Vērmanes dārzā, Esplanādē, Līvu laukumā, Doma laukumā, Bastejkalnā, Baumaņa skvērā un Latvijas universitātes skvērā, pie koncertzāles “Mazā Ģilde”, modes un izklaides centra “Rīga Plaza”, bērnu rotaļu centra “CityKids”, kā arī laukumā pie Brīvības pieminekļa un Kongresa nama.

KONKURSS! Atrodi Neatkarīgās Rīta Avīzes zaķi Vērmanes dārzā, nofotografējies ar to un nosūti foto uz info@nra.lv līdz 18. aprīlim

Ikviens apmeklētājs tiek aicināts iesaistīties spēlē, radoši izpausties, uzņemt fotogrāfijas pie zaķu figūrām un bildes publicēt savos sociālajos tīklos (facebook,twitter, instagram), izmantojot tēmturi #kurzakis. Noslēdzoties izstādei - spēlei „Zaķu paslēpes”, interesantāko bilžu autori savā īpašumā iegūs vērtīgas balvas.

Zaķu figūras skatāmas līdz 17. aprīlim - no plkst. 9 līdz plkst. 22.

Zaķu noformēšanā ir iesaistījušies dažādi Latvijas uzņēmumi un organizācijas, piešķirot tiem neparastus vizuālos tēlus, tādējādi radot unikālus pilsētvides mākslas darbus. Izstādē - spēlē „Zaķu paslēpes” piedalās augstākās kvalitātes ekoloģiskie piena produkti “Baltais Eko”, modes un izklaides centrs „Rīga Plaza”, ceļojumu aģentūra “Impro”, “Neatkarīgā Rīta avīze”, iemīļotākais cepumu zīmols “Selga”, portāls “Delfi”, “Seesam” apdrošināšana,lielākais ūdens atrakciju parks Ziemeļeiropā “Līvu akvaparks”, Radio SwhRock”,Baltijas lielākais rotaļu centrs “City Kids”, radiostacija “Radio Tev”,Latvijas kultūras un izklaides pasākumu kalendārs “Kaskurkad.lv”, “Rīga TV24”, “Rīgas meži” un Rīgas pilsētas dzīvnieku patversme “Ulubele””.