Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Rīgā \ Atpūta

"Andelemandelē" Ķīpsalā pārdos un mainīs bērnu drēbītes

© Evija Ziediņa, F64 Photo Agency

Šodien no plkst. 11:00-17:00 Izstāžu centrā "Kīpsala" (Ķīpsalas iela 8) norisināsies Pērļu Medības bērniem - Andele Mandele KIDS, kur 350 māmiņas iztirgos bērniem noderīgas lietas un 120 Dāmas izpārdos savu garderobes saturu cenās, kas nepārsniegs 10 EUR robežu.

Zinot to, ka bērni aug pa stundām - šis būs vērtīgs pasākums, lai izpārdotu drēbes un apavus, kas jūsu mazajam vairs neder, vai arī iemainītu, iegādātos ko jaunu, košu un noderīgu savām atvasēm par īpaši pievilcīgām cenām.

Pasākuma ietvaros norisināsies Mazo Ķiparu rokdarbu tirdziņš, kur tieši bērniem būs iespēja tirgot savus ražojumus un spert savus pirmos soļus uzņēmējdarbībā.

Piedāvājumu klāstā būs drēbītes bērniem no zīdiaņa vecuma līdz 12 gadu vecumam, apavi, aksesuāri, noderīgas rotaļlietas, skolas somas, viss, kas mazajiem ir aktuāls! arī par grūtniecēm nebūs piemirsts.

Kā ikkatrā Andelē - paredzēts arī labdarības stūrītis, tādēļ, ja jums ir apģērbi, ko ziedot mazajām sirsniņām- ar prieku to pieņemsim un nogādāsim tiem, kam šī nesavtīgā palīdzība patiešām nepieciešama.