Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Rīgā \ Atpūta

AKTĪVA ATPŪTA: 15 skaistākie velomaršruti Rīgā

2.lapa

Syndicate Frames

Torņakalns un Āgenskalns. Maršruts ved cauri vairākiem parkiem, ļauj iekļūt pašā Torņakalna sirdī un pieskaras Kalnciema ielas kvartālam.

Atgāzene, Ziepniekkalns un Bišumuiža. Izkāp no vilciena Rīga - Jelgava un izmet lociņu pa leģendārajiem Rīgas rajoniem - senatnīgo Atgāzeni, skaisto Ēbelmuižu, leģendāro Bišumuižu.

Lucavsala un Zaķusala. Gandrīz vai lauku noskaņas Rīgas centrā. Dodies ar divriteni uz Lucavsalu un izmēģini turienes atpūtas kompleksu. Pa ceļam apskati Lucavsalas dižkokus un nofotografējies uz Rīgas panorāmas fona!

Mangaļu pussala. Prātīgiem un pieredzējušiem braucējiem piemērots maršruts, kas vislabāk veicams, kad smiltis ir cietas un vējš pūš uz Vecāķu pusi. Šī ir lieliska iespēja pavadīt dienu aktīvā atpūtā jūras krastā un iepazīt Mangaļsalas vēsturi!

Mežaparks un Sarkandaugava. Mežaparks un Sarkandaugava ir viens no tiem Rīgas rajoniem, kurus ir vērts iepazīt! Maršrutā ir gan unikālā Mežaparka apbūve, gan lielākais Rīgas ezers - Ķīšezers, gan vēsturiskais Sarkandaugavas parks. Vari ieplānot arī muzeja "Dauderi" apskati!

Turpinājumu lasi nākamajā lapā