Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Rīgā \ Atpūta

Nenokavē! Šodien notiek gardie Rīgas Zivju svētki

© Gatis Gierts, F64 Photo Agency

Šodien, 28.oktobrī, plkst. 11:00, Centrāltirgus Nēģu ielas laukumā notiks Rīgas Zivju svētki sadarbībā ar LIVE Rīga un AS “Rīgas Centrāltirgus". Svētku ietvaros degustācijai un tirdzniecībai tiks piedāvātas slavenākās Latvijas zivju un jūras produktu delikateses, populārās šlāgergrupas Deficīts koncerts, izglītojošas lekcijas un radošās darbnīcas mazākajiem svētku apmeklētājiem.

Rīgas Zivju svētku ietvaros Centrāltirgū tiks piedāvātas zivis un zivju delikateses no tādiem Latvijas vadošajiem ražotājiem un pārstrādātājiem kā Mottra, Brīvais Vilnis, Kolumbija, Bērzciems, Reinis B.

Plkst. 13.00, Nēģu ielas laukumā, notiks Rīgas zivju zupas degustācija, kas tiks vārīta turpat uz ugunskura. Saimniecība “Krupis" piedāvās leģendāros uz grila ceptos Carnikavas nēģus, savukārt mājas vīnu nodrošinās Rēzeknes novada saimniecība “Dzimta". Svētku noskaņu radīs populārā šlāgergrupa “Deficīts" ar koncertprogrammu “Zvejnieka dēls".

Nēģu ielas laukumā notiks arī lekcijas par veselīgu dzīvesveidu un zivīm uzturā.

Savukārt, pašiem mazākajiem svētku apmeklētājiem būs organizētas radošās darbnīcas, kuru laikā norisināsies jautri konkursi, krāsošanas un ķirbju grebšanas nodarbības.