Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Rīgā \ Atpūta

Sezonu atklāj Spīķeru krāmu tirdziņš

© Publicitātes foto

14.aprīlī Spīķeru kvartāla lielajā laukumā, Maskavas ielā 8, no pl.11.00 norisināsies apmeklētāju iemīļotais brīvdabas krāmu tirgus „Riga Flea Market”. Tirdziņā ik reizi atrodamas dažādas aizraujošas un interesantas lietas gan no šī, gan no pagājušā gadsimta.

Piedāvājumā ir gan dažādas senatnīgas un mūsdienīgas mājas lietas, trauki, porcelāna un stikla figūriņas, dažādas nozīmītes, grāmatas, vinila plates, aksesuāri, apģērbi, rotaļlietas bērniem, mākslinieku darinājumi, mūsdienu dizaina preces un citas interesantas lietas.

Tirdziņš jau ceturto sezonu darbojas ar mērķi attīstīt un iedzīvināt labākās Eiropas brīvdabas krāmu tirgu tradīcijas Rīgā, kad par tirgotāju var kļūt ikviens interesents, kuram ir kādas vērtīgas un interesantas lietas krājumā, kuras pats vairs neizmanto, taču kādam citam tās var būt tieši tas, kas meklēts. Pircējiem šādi krāmu tirdziņi ir iespēja atrast neierastas un unikālas lietas un, iegādājoties tās, dot tām jaunu dzīvi.

Tāpat visa pasākuma garumā Spīķeros darbosies arī „Lielās koka spēles” ar daž ne dažādām interesantām aktivitātēm un spēlēm, kas būs interesanta, attīstoša un aizraujoša izklaide gan maziem, gan lieliem tirdziņa apmeklētājiem.

Krāmu tirgus „Riga flea market” apmeklētāji laipni gaidīti 14.aprīlī Spīķeru kvartālā, Maskavas ielā 8, no plkst.11.00 līdz plkst.16.00. Ieeja bez maksas. Nākamie tirdziņi Spīķeros norisināsies 5.maijā, 9.jūnijā. Plašāka informācija www.spikeri.lv