Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

UZMANĪBU: Daudzviet gaidāmi ievērojami satiksmes ierobežojumi

© Nora Krevneva, F64 Photo Agency

Daudzviet notiek ceļu remontdarbi, līdz ar to autovadītājiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem, informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Šodien atsākas ceļa pārbūves darbi uz valsts reģionālā autoceļa Ķekava-Skaistkalne posmā no Bārbeles līdz Lietuvas robežai. Satiksme tiks regulēta ar luksoforiem. Sāksies arī Valkas pašvaldības organizētie remontdarbi uz Valmieras šosejas Valkā, tur jārēķinās ar papildu 20 minūtēm ceļā, jo satiksmi regulē ar luksoforiem trīs posmos.

Ievērojamākie satiksmes ierobežojumi pašlaik ir ieviesti uz Ventspils šosejas, kur būvdarbi norisinās trīs posmos - Babītes novadā, Jūrmalā aiz tilta pār Lielupi un uz tā, kā arī garākā posmā Tukuma novadā. Satiksmi tur regulē ar luksoforiem un ir noteikts ātruma ierobežojums. Intensīvas satiksmes plūsmas laikā iespējami sastrēgumi, kā arī ir jārēķinās ar papildu laiku, lai šos posmus šķērsotu.

Satiksmes ierobežojumi ir arī uz autoceļa Rēzekne-Daugavpils posmā no Daugavpils līdz Medumiem, kur 12 kilometru garā posmā satiksmi regulēta ar luksoforiem. Paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir aptuveni stunda. Tāpat remontdarbi notiek uz autoceļa starp Rēzekni un Ludzu, ceļa Ludzas pusē. Arī tur satiksmi regulē luksofori un ceļā jāpavada papildu pusstunda.

Satiksmes ierobežojumi ir arī uz tilta pār Tirzu uz autoceļa Smiltene-Velēna-Gulbene, uz ceļa pārvada uz Daugavpils šosejas pie Pļaviņām, pieejā Rīgas HES no Salaspils puses, kur satiksme ir organizēta ar ceļa zīmēm, pirms Gulbenes no Madonas puses ir jāieplāno papildus 40 minūtes ceļā, savukārt no Krāslavas Kombuļu virzienā satiksmi regulē ar luksoforiem un piecu kilometru garā remontposma šķērsošana var prasīt aptuveni 20 minūtes.