Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

ŅEM VĒRĀ: Šodien Rīgā gaidāmi plaši satiksmes ierobežojumi

© F64

Sakarā ar Neatkarības atjaunošanas dienas svinīgajiem pasākumiem šodien Rīgā gaidāmi ievērojami satiksmes ierobežojumi, tostarp transportlīdzekļiem būs slēgta 11.novembra krastmala, informēja Rīgas domē.

Domē norādīja, ka līdz rītdienas, 5.maija plkst.12 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme 11.novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai un krastmalai paralēlajā ielas posmā no Jaunielas līdz Poļu gātei un Bīskapa gātē.

Tāpat nepieciešamības gadījumā šodien tiks īslaicīgi ierobežota vai slēgta transportlīdzekļu satiksme un gājēju kustība Jēkaba ielas posmā no Torņa ielas līdz Mazai Pils ielai, Klostera ielas posmā no Klostera ielas līdz Mazai Pils ielai, Mazajā Pils ielas posmā no Klostera ielas līdz Jēkaba ielai, Aspazijas bulvārī pie Brīvības pieminekļa un laukumā pie Brīvības pieminekļa, bet no plkst.13 līdz plkst.14 gājiena maršrutā Rātslaukums-Kaļķu iela-Brīvības pieminekļa laukums-Brīvības bulvāris-Merķeļa iela-Vērmanes dārzs.

No plkst.15 līdz rītdienas plkst.6 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme apgriešanās vietā 11.novembra krastmalā virzienā uz Kaļķu ielu.

No plkst.21.45 līdz pusnaktij nepieciešamības gadījumā tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme, izņemot sabiedrisko transportu arī Uzvaras bulvāra posmā no Valguma ielas līdz Akmens tiltam, 11.novembra krastmalas posmā no 13.janvāra ielas līdz Akmens tiltam, 13.janvāra ielas posmā no Aspazijas bulvāra līdz 11.novembra krastmalai, uz Akmens tilta, Mūkusalas ielas posmā no Akmeņu ielas līdz Kuģu ielai, Kuģu ielas posmā no Mūkusalas ielas līdz Trijādības ielai, Trijādības ielas posmā no Kuģu ielas līdz Valguma ielai, Krasta ielas posmā no pagrieziena uz Maskavas ielu līdz 13.janvāra ielai.

Līdz rītdienas pusdienlaikam tiks organizēta divvirzienu satiksme Pils ielas posmā no Poļu gātes līdz Doma laukumam un Doma laukuma posmā no Pils ielas līdz Jēkaba ielai.

No plkst.21.30 līdz pusnaktij tiks slēgta visu veidu kuģošanas līdzekļu satiksme Daugavas akvatorijā starp Vanšu tiltu un Akmens tiltu. Savukārt no plkst.11.45 līdz 13.00 slēgta kuģošanas līdzekļu satiksme Pilsētas kanāla posmā no Nacionālās Operas līdz gājēju tiltam pie Bastejkalna.

Neskaidrību gadījumā cilvēki tiek aicināti zvanīt Satiksmes vadības centram pa bezmaksas informatīvo tālruni 80003600.