Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Gaidāmas izmaiņas vairākos Rīgas sabiedriskā transporta grafikos

© Ilze Zvēra/ F64 Photo Agency

"Rīgas satiksme" informē, ka no 20. maija līdz vasaras sezonas beigām būs izmaiņas atsevišķos autobusu maršrutos, kā arī tiks noteikti jauni darba dienu un brīvdienu kustības saraksti.

No 2017. gada 20. maija līdz pludmales, mazdārziņu un atpūtas sezonas beigām, bet ne agrāk par 31. augustu, saistībā ar pasažieru plūsmas palielināšanos, lai nodrošinātu iedzīvotājiem ērtāku nokļūšanu līdz Rīgas pilsētā esošajām atpūtas vietām, mazdārziņiem, peldvietām - Mangaļsala, Vecāķi, Daugavgrīva un Vakarbuļļi, tiks veiktas izmaiņas kustības sarakstos:

• 58. maršruta autobuss vasaras sezonā tiks apkalpots arī brīvdienās. 58. maršruta autobuss kursēs līdz Vecāķiem darba dienās un brīvdienās (izņemto atsevišķus reisus). Būs izmaiņas darba dienu kustības grafikā.

Toms Zariņš/ F64 Photo Agency

• 3. un 30. maršruta autobusam būs jauns kustības saraksts brīvdienās. Sestdienās, svētdienās un svētku dienās 3. maršruta autobusi no Pļavniekiem sākot no plkst. 7:34 kursēs līdz Vakarbuļļiem, savukārt 30. maršruta autobusi no 20. maija kursēs arī sestdienās, svētdienās un svētku dienās.

• Lai nodrošinātu pasažieru ērtības, 36. maršruta autobusi kursēs biežāk. Izmaiņas būs darba dienu un brīvdienu kustības sarakstos.

• 29. autobusa maršruts līdz vasaras sezonas beigām tiks pagarināts līdz Vecāķiem un autobusi kursēs maršrutā "Mežciems - Vecmīlgrāvis - Vecāķi". Vēršam jūsu uzmanību, ka reiss plkst. 8:31 darba dienās no Mežciema, kursēs tikai līdz galapunktam "Vecmīlgrāvis".

• Lai nodrošinātu ērtāku nokļūšanu uz Rīgas pilsētas pludmalēm, no 20. maija izmaiņas būs 2., 24., 19., 29. autobusu maršrutiem darba dienu un brīvdienu kustības sarakstos.

• No 20. maija vasaras sezonas kustības saraksti būs 15. un 31. autobusu maršrutiem brīvdienās.

Plašāku informāciju par "Rīgas satiksmes" piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos "twitter", "facebook", "draugiem.lv".