Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

IEVĒRO: Vairākiem Rīga-Sigulda reisiem mainās maršruts

© Reinis Hofmanis, F64 Photo Agency

Atsaucoties pasažieru un Siguldas novada domes ierosinājumam, no 2017. gada 7. augusta vēl četri maršruta Nr.6255 Rīga-Sigulda reisi tiks novirzīti pa Pils, Krišjāņa Barona, Nītaures un Pulkveža Brieža ielu, un šo reisu autobuss pasažieru apmaiņu veiks pieturvietā Vidzemes šoseja. Izmaiņas gaidāmas arī maršrutā Nr.3109 Sigulda-Institūts, slēdzot divus reisos, kuros brauca ļoti maz pasažieru.

Turpmāk maršruta Nr.6255 Rīga-Sigulda autobuss, kas no Rīgas starptautiskās autoostas izbrauc plkst.17.20, 18.20, 19.20 un 20.15, brauks pa Pils, Krišjāņa Barona, Nītaures un Pulkveža Brieža ielu. Līdz šim pa šīm ielām tika novirzīts autobuss, kas no Siguldas autoostas izbrauc plkst.7.30.

Ņemot vērā, ka divos maršruta Nr.3109 Sigulda-Institūts reisos tika pārvadāts ļoti neliels pasažieru skaits, turpmāk autobuss, kas no Siguldas izbrauca plkst.18.10, bet no pieturas Institūts - plkst.18.27, pasažieru pārvadājumus šajā laikā vairs nenodrošinās.

Autotransporta direkcija aicina iedzīvotājus izmantot sabiedriskā transporta pakalpojumus un ņemt biļetes par braucienu, atgādinot, ka ikviena reisa lietderība tiek mērīta pēc izsniegtā biļešu skaita.