Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

No rītdienas galvaspilsētā ierobežos transportlīdzekļu un gājēju kustību

© F64

Saistībā ar starptautiskās konferences "Rīgas konference 2017" pasākumu norisi nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota vai slēgta transportlīdzekļu satiksme un gājēju kustība vairākās Rīgas ielās, informēja Rīgas domē.

Šādi ierobežojumi 28. un 30.septembrī no plkst.7 līdz 23.30 var tikt noteikti Jēkaba ielas posmā no Krišjāņa Valdemāra ielas līdz Torņa ielai, bet 29. un 30.septembrī no plkst.7 līdz 23.30 - Uzvaras bulvāra un Valguma ielas krustojumā, Valguma ielas un Akmeņu ielas krustojumā, kā arī Uzvaras bulvārī, pretī Latvijas Nacionālās bibliotēkas galvenajai ieejai.

Tāpat 29.septembrī no plkst.18.30 līdz 21 var tikt ierobežota transportlīdzekļu un gājēju kustība Uzvaras bulvārī, pretī Latvijas Dzelzceļa muzeja galvenajai ieejai, bet 30.septembrī no plkst.17 līdz 21 - Amatu ielas posmā no Šķūņu ielas līdz Meistaru ielai un Meistaru ielas posmā no Amatu ielas līdz Zirgu ielai.

Savukārt no 29.septembra plkst.7 līdz 30.septembra plkst.23.30 tiks aizliegts transportlīdzekļiem apstāties un stāvēt Valguma ielas posmā no Uzvaras bulvāra līdz Akmeņu ielai - abās ielas pusēs, un Latvijas Nacionālās bibliotēkas darbinieku stāvvietā Akmeņu ielā.

Savukārt jau no 28.septembra plkst.7 līdz 30.septembra plkst.23.30 tiks aizliegts transportlīdzekļiem apstāties un stāvēt Jēkaba ielas labajā pusē, posmā un virzienā no Torņa ielas līdz ēkai Nr.26/28, kā arī Doma laukumā.

Ierobežojumi neattiecas uz operatīvo transportu un transportlīdzekļiem ar speciālām caurlaidēm.