Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Noskaidro, kurās Rīgās ielās ierobežos satiksmi

© Kaspars Krafts, F64 Photo Agency

Sakarā ar kanalizācijas tīklu cauruļvadu atjaunošanas darbiem no 16.oktobra līdz 7.decembrim (laika posmā no plkst. 23.00 līdz 6.00) tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Firsa Sadovņikova ielas posmā no Lāčplēša ielas līdz Katoļu ielai.

Darbu veicēji norāda, ka pie ēkas Firsa Sadovņikova ielā 43 un Firsa Sadovņikova ielas un Lāčplēša ielas krustojumā darbi tiks veikti laika posmā no plkst. 00.45 līdz plkst. 4.55.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas minētājā ielas posmā, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, kā arī sabiedriskā transporta kustību.

Veicot darbus nakts laikā, var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.

Sakarā ar elektrības kabeļu līnijas izbūves darbiem no 17. līdz 19.oktobrim tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Augšielā pie krustojuma ar Augusta Deglava ielu virzienā uz Stadiona ielu.

Būvnieki norāda, ka sabiedriskā transporta pieturvietā "Daugavas stadions” darbi tiks veikti nakts laikā no plkst. 00.10 līdz 5.30. Darbu veikšanas laikā var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.