Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

SVARĪGI! Ziemassvētkos Rīgā būs izmaiņas sabiedriskā transporta un autostāvvietu darbā

© Ilze Zvēra, F64 Photo Agency

„Rīgas satiksme” informē, ka Ziemassvētku brīvdienās būs izmaiņas sabiedriskā transporta, pašvaldības autostāvvietu un klientu apkalpošanas centru darbā, kā arī darba dienu mēneša abonementa biļešu lietošanas kārtībā.

Sabiedriskais transports (tramvajs, trolejbuss, autobuss)

24., 25. un 26. decembrī sabiedriskais transports brauks pēc brīvdienu grafika. Līdz ar to 25. un 26. decembrī Rīdzinieka kartes lietotāji varēs izmantot stundas biļetes brīvdienām.

Pasažieriem, kuri iegādājušies mēneša abonementa biļetes darba dienām, lūdzam ievērot, ka svētku dienā, 25. un 26. decembrī, darba dienu mēneša abonementa biļetes nebūs derīgas braukšanai sabiedriskajā transportā.

Klientu apkalpošanas centri

23. decembrī klientu apkalpošanas centra Brīvības ielā 49/53 darba laiks būs no plkst. 10:00 līdz plkst. 13:00, pārējie seši klientu apkalpošanas centri strādās kā ierasts sestdienās - līdz plkst. 16:00.

Svētdien, 24. decembrī, klientu apkalpošanas centra Spīķeru ielā 1 darba laiks būs no plkst. 10:00 līdz plkst. 16:00, pārējie seši klientu apkalpošanas centri būs slēgti.

25. un 26. decembrī visi klientu apkalpošanas centri būs slēgti.

Autostāvvietas

Rīgas pašvaldības maksas autostāvvietas, kuras apkalpo „Rīgas satiksme”, 24., 25. un 26. decembrī varēs izmantot bez maksas, izņemot apakšzemes stāvvietu Krišjāņa Valdemāra ielā 5a - tur par autostāvvietu būs jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

f64

Minibusi, nakts satiksme

Minibusi 24., 25., un 26. decembrī brauks pēc svētdienas grafika.

Nakts satiksmes maršruti tiks nodrošināti naktī no 22. uz 23. decembri un naktī no 23. uz 24. decembri.

Plašāku informāciju par „Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos „twitter”, „facebook”, „draugiem.lv”.