Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Satiksme Rīgā: vairākās ielās gaidāmi ierobežojumi

© Ģirts Ozoliņš, F64 Photo Agency

Vairākās Rīgas ielās plānoti satiksmes ierobežojum.

Saistībā ar siltumtīklu rekonstrukcijas darbiem no 30. jūnija līdz 20. jūlijam tiks slēgta gājēju un velosipēdu satiksme Zārdu ielas veloceliņā, posmā no Imantas 6. līnijas līdz Imantas 3. līnijai.

Saistībā ar lietus kanalizācijas izbūves darbiem no 25. jūnija līdz 30. jūnijam un no 9. jūlija līdz 30. jūlijam tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Satekles ielas posmā no ēkas Stacijas laukumā 2 līdz Elizabetes ielai. Veicot darbus nakts laikā var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.

Saistībā ar siltumtīklu pārbūves darbiem no 25. jūnija līdz 13. jūlijam tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Ceļinieku ielā, pie ēkas Sarkandaugavas ielā 3.

Saistībā ar ūdensvada izbūves darbiem no 27. jūnija līdz 3. jūlijam tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Pleskodāles ielā, pie ēkas Pleskodāles ielā 3.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas minētajā ielas posmā, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.