Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Māja

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 16.februārim

© https://i2.wp.com/gostica.com

HOROSKOPI 11.–16.02

AUNS

Paredzamas sabiedriskās aktivitātes un tusiņi. Brīvdienās atpūties no visas sirds! Izejot cilvēkos, gūsi ievērību un simpātiju apliecinājumus, radīsies jauni paziņas un varbūt arī kādi noderīgi lietišķie kontakti. Ir iespējas papildināt ienākumus, tāpēc strādā čakli vai lūkojies pēc jaunām karjeras virsotnēm. Būtu vērts mainīt darbu, pēc principa: augstāk, vairāk, tālāk.

VĒRSIS

Enerģijas netrūks, un šis ir labs laiks, lai realizētu sen izlolotas ieceres. Radīsies oriģinālas idejas, kas aizrauj un iedvesmo arī citus. Ja šobrīd strādā algotu darbu kāda cita labā, tad ies diezgan nemierīgi, bet tu tur maz ko varēsi mainīt. Var rasties jauni pienākumi, ko vajadzēs paveikt. Neiesaisties tur, kur citi skaidro attiecības. Sirdslietās jaunas, krāsainas emocijas.

DVĪŅI

Pirmajā vietā darbs. Būs dažādas ieceres un jauni plāni. Izrādi iniciatīvu, bet, ja priekšniecība vēlas koriģēt vai pamācīt, strīdos neielaidies. Vienkārši jānogaida piemērotāks brīdis. Var nākties risināt sadzīviskus jautājumus iestādēs vai bankās, šīs sarunas solās būt visai sekmīgas. Attiecībām par labu nāks iziešana sabiedrībā, kultūras pasākuma vai draugu ballītes apmeklējums.

VĒZIS

Sarunas, tikšanās, sapulces - dienas ritēs strauji un dinamiski. Mērķtiecīgi rīkojoties, ir iespējas palielināt ienākumus. Ja strādā algotu darbu, mērķē karjeras virzienā, bet, ja tev ir savs bizness, paplašini darbošanos. Sirdslietās daudz pozitīvisma un patīkamu emociju. Var rasties vēlme kaut ko mainīt, bet par to jāizrunājas ar mīļoto. Brīvajiem ļaudīm iespējama jauka iepazīšanās.

LAUVA

Mājās nopietni pienākumi, kas vienkārši jāizdara. Nav variantu. Parūpējies par savējiem, uzklausi viņu vēlmes un attiecīgi rīkojies. Ģimenes cilvēkiem vajadzētu vairāk būt kopā ar otro pusīti un savējiem. Varbūt jāpalīdz vai jāatrisina kādi jautājumi. Svarīgas bērnu vēlmes un viņu skolas vai studiju aktualitātes. Ja šobrīd esi brīvs, jātiek skaidrībā ar to, ko vēlies no attiecībām.

JAUNAVA

Tu esi krietns darba darītājs, uz kuru var paļauties. Ar atdevi metīsies pienākumos, taču kaut kas var bremzēties. Necīnies ar vējdzirnavām, bet to, kas šobrīd prasa daudz pūļu, atliec uz vēlāku laiku. Ja iespējams, labāk būtu paņemt garākas brīvdienas vai atvaļinājumu un kaut kur aizbraukt. Arī attiecību joma prasīs savu tiesu uzmanības, jāgādā par saticību un sapratni.

SVARI

Daudz pienākumu darbā, un ar tiem saistīsies emocionālais stāvoklis. Gandrīz vai personiski uztversi visas darbavietas veiksmes vai neveiksmes. Paveic pienākumus pēc labākās sirdsapziņas, bet atceries, ka visu nav iespējams ietekmēt.

Attiecību jomā varbūt viss nenotiks pēc tava prāta un gribēsies vairāk, nekā šobrīd dots. Bruņojies ar pacietību un rūpējies par stabilitāti.

SKORPIONS

Attiecībās valdīs romantika, savstarpēja sapratne un mīļums. Brīvajiem ļaudīm laiks randiņam un patīkamam flirtam. Brīvdienās atpūties un baudi dzīvi. Kopumā daudz kas atkarīgs no garastāvokļa un emocijām. Noskaņojums var būt mainīgs. Nelabprāt uzklausīsi atšķirīgus viedokļus, it īpaši tad, ja tie būs pretrunā ar taviem dzīves uzskatiem. Esi tolerantāks.

STRĒLNIEKS

Vislabāk jutīsies mājās, savējo lokā. Ģimenē būs par ko parunāt, parūpēsieties cits par citu un atbalstīsiet. Nedēļas nogalē ielūdz ciemos labus draugus, intelektuālās un saviesīgās sarunās laiks paies ātri un patīkami. Sirdslietās jāturas tālāk no neapdomīgiem piedzīvojumiem. Jaunajā nedēļā aktuāla finanšu tēma. Darījumu, pārrunu un līgumu laiks, iespējami jauni izaicinājumi.

MEŽĀZIS

Daudz darīšanu, kontakti un pārrunas. Sekmīgi atrisināsi nopietnus jautājumus un arī ātri sapratīsi, kā kurā situācijā rīkoties. Jo vairāk darīsi, jo vairāk izdarīsi. Nav vērts arī tērēt laiku neauglīgās izklaidēs, kā arī pārāk paļauties uz citu solījumiem. Pēc spraigajām darba dienām labākā atpūta būs mājās, kopā ar savējiem. Veiksies arī dažādi saimniecības darbi.

ŪDENSVĪRS

Daudz nopietnības un lietišķuma. Brīvajā laikā atrodi nodarbes, kas uzlabo omu un vairo dzīvesprieku, kā arī labi atpūties. Pārslodze un pārstrādāšanās par labu nenāks. Lai arī cik daudz darba būtu, nevajag atstāt novārtā savas intereses un privāto dzīvi. Attiecības ar mīļoto atsvaidzinās kopīgs izbrauciens vai pasākums divvientulībā. Kādam sirdslietas var sasaistīties ar ārzemju tēmu.

ZIVIS

Piemērots laiks mācībām un jaunu iemaņu apguvei. Noderēs kursi, seminārs, pieredzes apmaiņas brauciens. Labs palīgs būs arī intuīcija - ātri orientēsies situācijās un cilvēku nolūkos. Naudas lietās liela enerģija, taču esi apdomīgs un rūpīgi rēķini. Nav piemērots periods kredītjautājumiem un lieliem līzinga pirkumiem. Sarežģītās situācijās paļaujies uz seniem draugiem.