Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Māja

BRĪDINA: Nākamās nedēļas var būt īpaši neveiksmīgas

© F64

No 4.marta līdz 15.aprīlim piedzīvosim retrogrādas Veneras cilpu, kuru nomainīs līdz 3.maijam ilgstošs Dižčika laiks. Planētu cilpas dubultā ilgi radīs sarežģījumus finanšu, saskarsmes un transporta, pirkumu un saimniekošanas, sabiedriskās dzīves un mīlas jautājumos, vēsta Astrologi.lv.

Par mīlu un simpātijām atbildīgā planēta Venera savā cilpā sagādās ne mazums nepatikšanu mīlniekiem. AstrologsKristaps Baņķis šo periodu tēlaini nosaucis par "mīlestības pinekļiem", kad daudzi izdzīvos meksikāņu seriālu cienīgus notikumus. "Visgrūtākais šis laiks ir sievietēm, kuras bieži "izies no rāmjiem" un "nolaidīs tvaiku". Daža laba ievērojama sabiedrības dāma vai sievišķīgāks kungs publiski "izgāzīsies kā veca sēta", bet tas notiks arī ar vienkāršajiem ļautiņiem," uzsver astrologs.

Retrogrādas Veneras periods liks vairāk aizdomāties par šādiem jautājumiem: "Vai man notiekošais patiesi patīk?", "Ko es patiesībā gribu?", "Vai man ir vajadzīgas šīs attiecības?", "Kas notiek ar manu izskatu?"

Kā norāda astrologs, šāda apstāšanās un paskatīšanās uz sevi un partnerību var būt gan jaunas vēsmas uzjundoša, gan kā pēdējais punkts uz "i". Tādēļ diezgan loģiski, ka daudzas ģimenes piedzīvos strīdus vai apzināsies, ka kaislības un pieķeršanās ir sevi izsmēlušas. Šajā periodā vairāk kā citkārt pie apvāršņa atkal parādīsies bijušie partneri, jo "veca mīlestība nerūs". Veneras cilpa ir sarežģīts laiks laulības slēgšanai, jaunu attiecību veidošanai un randiņiem.

"Ja gribi iziet sauss no ūdens, jāpiestrādā pie emociju savaldīšanas un jārod harmonija tur, kur šķiet, ka tās nav. Jāsaprot, ka mīlas dzīve stāv krustcelēs, un jo vairāk pats palīdzi partnerim saprast savas vēlmes, jo skaidrāk izsakies, jo mierīgāka kļūs mīlas dzīve. Jāņem vērā, ka pēc strīda būs grūti izlīgt dēļ principiālas nevēlēšanās piekāpties. Piekāpšanos partneri uzskatīs kā savu pozīciju zaudēšanu. Tāpēc nevajadzētu problemātisku situāciju novest līdz "vārīšanās punktam" un "nodedzināt visus tiltus"," skaidro Kristaps Baņķis.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā