Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Māja

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 9. martam

© F64

HOROSKOPI līdz 9.03.2017.

AUNS

Būs daudz enerģijas un strikts viedoklis par visdažādākajiem jautājumiem. Kādam tas var arī nepatikt, tāpēc, lai izvairītos no konfliktiem, centies būt tolerants un uzklausīt arī citu cilvēku domas. Mājas un ģimenes pienākumi prasīs savu tiesu, bet arī darbā pienākumu pārpārēm. Rūpīgi jāplāno dienas, lai visu vari paspēt. Brīvdienās mierīgi atpūties un sakārto domas.

VĒRSIS

Diezgan aktīva sabiedriskā dzīve. Tevi aicinās piedalīties vai organizēt dažādus pasākumus vai apmeklēt draugu ballītes. Pasākumos iespējams iepazīties ar «noderīgiem cilvēkiem» un iegūt jaunus draugus. Taču pārāk nepaļaujies uz citu solījumiem un svarīgās lietās turi grožus savās rokās. Attiecībā uz sirdslietām garastāvoklis tāds domīgs. Par labu nāks atklāta saruna.

DVĪŅI

Iespējas izcelties profesionālajā jomā. Esi gatavs jauniem izaicinājumiem - piesaki savu kandidatūru augstākam amatam vai maini darbu uz tādu, kas paver plašākas iespējas. Tāpat arī piemērots laiks mācībām un jaunas pieredzes uzkrāšanai. Attiecību jomā varbūt viss nenotiks pēc tava prāta, bet, ja rodas problēmas, runā ar mīļoto un neļauj iejaukties cilvēkiem no malas.

VĒZIS

Pievērsies finanšu tēmai. Piemērots periods ienākumu pavairošanai, tāpēc ir vērts iesaistīties jaunos projektos vai runāt ar priekšniecību par algas pielikumu. Attiecībā uz darbu vai biznesu var rasties oriģinālas idejas. Tiesa, to realizācija prasīs spēkus un nervus, taču ir vērts papūlēties. Ģimenes dzīvē un attiecībās gādā par saskaņu un izrunājies, ja kas sakrājies uz sirds.

LAUVA

Būsi uz pozitīvu emociju viļņa. Ja arī dzīvē kaut kas neiet tā, kā tu vēlētos, raugies uz visu ar optimistisku skatienu. Darbā nevajadzētu iesaistīties strīdos ar priekšniecību un par varītēm censties pierādīt savu taisnību. Tas tikai radīs konfliktus. Kā zināms, gudrākais parasti piekāpjas. Privātajā dzīvē attiecību stabilizēšanas laiks. Izturies pret sirdslietām nopietni.

JAUNAVA

Esi uzmanīgs un precīzs, ja kārtojami kādi lietišķie jautājumi. Ir gana labs laiks sarunām iestādēs, bet tikai tādā gadījumā, ja tas neskar naudas lietas. Ar finansēm jārīkojas piesardzīgi, nevajadzētu aizņemties vai iegādāties dārgas preces līzingā. Privātajā dzīvē vēlme pēc pārmaiņām. Ja esi ar kādu kopā, padomā, kā uzlabot attiecības, un pastāsti, kas tev rūp.

SVARI

Daudz spēka un enerģijas paņems darbs, situācijas var mainīties no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ. Nepieņem sasteigtus lēmumus un ieklausies kolēģu viedoklī. Nebūtu vēlams uzskatīt, ka pats zini visu par visiem labāk. Tas var radīt problēmas komunikācijā. Ģimenes cilvēkiem brīvdienās kopā ar savējiem vēlams sarīkot aizraujošu pasākumu vai ielūgt ciemos draugus.

SKORPIONS

Darba pilnas rokas! Jāstrādā ar atdevi un jābūt precīzam. Iespējams, pēkšņi nāksies risināt jautājumus, kas neietilpst tavu tiešo pienākumu sarakstā. Patiesībā tā ir iespēja parādīt savas spējas un talantus. Dažiem aktualizēsies attiecību tēma. Sirdī jutīsi mostamies pirmos sniegpulksteņus, un mīlestība pacilās un iedvesmos. Esi atvērts jaunām vēsmām un izbaudi romantiku.

STRĒLNIEKS

Dienas ritēs lietišķā gaisotnē. Sekmīgi risināsi darījumu sarunas un veidosi lietišķos kontaktus. Jābūt uzmanīgam naudas lietās - visas vienošanās noformē juridiski korekti, neplāno dārgus pirkumus un sargies no pārrēķināšanās. Šobrīd vajadzētu pietaupīt, nevis tērēt. Brīvdienās vislabāk jutīsies ģimenes lokā. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās un raibi piedzīvojumi.

MEŽĀZIS

Jāgādā par mieru un saskaņu - gan ar kolēģiem, gan mājiniekiem, gan ar otro pusīti. Var rasties vēlme kaut ko dzīvē radikāli mainīt, taču esi uzmanīgs. Noārdīt ir vieglāk nekā uzbūvēt no jauna. Piemērots periods mācībām un pieredzes papildināšanai. Piesakies kursos, apmeklē semināru vai uzklausi vecāko kolēģu viedokli. Brīvdienas pavadi ar ģimeni vai mīļoto.

ŪDENSVĪRS

Prāts atvērts mācībām. Lasi, meklē noderīgu informāciju internetā vai piesakies kursos. Vēlāk noderēs! Diezgan aktuāla būs finanšu tēma. Var rasties iespējas palielināt ienākumus, taču naudas plūsmai jāseko līdzi. Pārbaudi, vai kontā ienācis viss, kam tur jābūt, un laikus apmaksā rēķinus. Brīvdienās palutini savus mīļos, un pretī saņemsi pozitīvas emocijas.

ZIVIS

Darbā vai biznesā atbildīgi pienākumi, bet ir arī iespējas izcelties un parādīt savu profesionālo varēšanu. Ja esošā situācija darbā tevi neapmierina, lūkojies pēc jauniem piedāvājumiem. Turklāt nekautrējies apspriest atalgojumu un «nenolaid cenu». Piemērots brīdis ienākumu palielināšanai. Daudz ko priekšā pateiks intuīcija.