Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Māja

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 16.martam

© F64

HOROSKOPI 10.–16.marts

AUNS

Dinamisks dienu ritms, daudz kontaktu, tikšanās, pārrunu un sarunu. Dažu brīdi liksies, ka dienas skrien ātrāk, nekā tu spēj tikt līdzi. Darbā var nākt kādas pārmaiņas, kuras tev nebūs īsti pa prātam. Noskaiti līdz desmit, neiejaucies un necenties pierādīt savu taisnību. Gan viss norimsies. Brīvdienās mierīgi atpūties, dodies garā pastaigā vai apmeklē kādu ballīti.

VĒRSIS

Darbā daudz pienākumu, jo tam, kurš dara, uzkrauj vēl vairāk. Īpaši apmierināts nebūsi, bet - ko iesākt. Tāpēc brīvdienās atvēli pietiekami daudz laika atpūtai vienatnē, lai mierīgi sakopotu domas. Var rasties arī kāda ideja, kā pavairot ienākumus. Prieku gūsi, apmeklējot kultūras pasākumu vai draugu ballīti. Sirdslietās noskaņojums tāds domīgs. Jātiek skaidrībā ar savām vēlmēm.

DVĪŅI

Pirmajā vietā privātā dzīve un attiecību tēma. Iespējams, kaut kas pārrunājams ar mīļoto cilvēku. To, kas sakrājies uz sirds, nevajag turēt pie sevis. Brīvajiem ļaudīm sirdī var uzvirmot spēcīgas kaislības, taču esi apdomīgs un tūlīt nemeties vētrainos piedzīvojumos. Darbā labas iespējas parādīt savas spējas. Ja strādāsi čakli, tas tiks novērtēts morālā un materiālā izteiksmē.

VĒZIS

Laiks jauniem izaicinājumiem. Sekmīgi veidosi lietišķos kontaktus, kā rezultātā iespējams jauns darba vai karjeras piedāvājums. Tāpat arī labs laiks privātā biznesa attīstībai. Būsi noskaņots enerģiski un radoši. Sirdslietās var nākt pozitīvas pārmaiņas - jaunas, saviļņojošas attiecības vai dzirkstelīte jau esošajās. Ģimenes cilvēkiem aktuāli pedagoģiskie jautājumi.

LAUVA

Daudz veltīsi mājas dzīvei - rūpēsies par savējiem un palutināsi ar ko gardu vai nelielām pārsteiguma dāvaniņām. Kopības izjūta dos sirdsmieru un pozitīvas emocijas. Labs laiks attiecību nostiprināšanai. Ja šobrīd esi brīvs, atver sirdi pavasarim un mīlestībai. Profesionālajā jomā varbūt sapratīsi, ka pietrūkst kādu iemaņu vai zināšanu. Tad zini, ka pienācis laiks mācībām.

JAUNAVA

Labas iespējas parādīt sevi darbā, realizēt jaunus plānus un idejas, kas jau kādu brīdi rosījušās prātā. Raugies, lai tavs veikums tiek novērtēts, un nekautrējies apspriest atalgojuma jautājumus. Tajā pašā laikā profesionālo pienākumu pildīšana var radīt stresu. Lai no tā atbrīvotos, brīvdienās dari to, kas sagādā prieku. Sirdslietās esi apdomīgs un nemeties piedzīvojumos.

SVARI

Nepaļaujies uz citiem, svarīgās lietās turi grožus savās rokās, tomēr ieklausies līdzcilvēku viedokļos. Uzskatot, ka visu zini labāk, var rasties problēmas. Veiksmīga ienākumu pavairošana un finanšu jautājumu risināšana. Vari arī ieplānot lielāku pirkumu mājas saimniecībai, nauda nebūs velti iztērēta. Brīvdienas pavadi ar ģimeni, mīļoto vai tuviem draugiem.

SKORPIONS

Emocijas var ņemt virsroku pār racionāliem apsvērumiem, taču šīs sajūtas būs ar pozitīvu tendenci. Sirds siltums staros no tevis un sasildīs citus. Sirdī sajutīsi pavasarīgas un romantiskas noskaņas. Pavadi pēc iespējas vairāk laika ar mīļoto cilvēku, bet, ja esi viens, tad atver sirdi mīlestībai. Dzīve var uzdāvāt jauku tikšanos. Sekmīgs periods lietišķiem un finanšu jautājumiem.

STRĒLNIEKS

Iespējami aizraujoši piedzīvojumi sirdslietās. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, ģimenes cilvēkiem dzirkstelīte, kas attiecībām piešķir jaunu lidojumu. Darbā lietišķa pieeja un augsta atbildības izjūta, taču jābūt uzmanīgam naudas lietās. Neriskē darījumos un tērējies ar apdomu. Ja paveicams kas svarīgs, tad vairāk paļaujies uz sevi, nevis citu solījumiem.

MEŽĀZIS

Aktīva mājas dzīve. Būsi noskaņots veikt kādas pārmaiņas - pārkārtot interjeru vai mainīt ierasto kārtību. Par visu vajadzētu apspriesties ar mājiniekiem un respektēt viņu viedokli. Brīvdienās sarīko mazu ballīti. Taču atstāj kādu brīdi sev, lai atpūstos un mierīgi pārdomātu, kas tev šobrīd ir svarīgi. Lēmumu pieņemšanā vari apspriesties ar tuviem draugiem.

ŪDENSVĪRS

Profesionālās izaugsmes un jaunu izaicinājumu laiks. Kādam iespējams karjeras piedāvājums, kādam idejas par sava biznesa veidošanu. Naudas lietās laba intuīcija un iespējas palielināt ienākumus. Ja ir iespējas, apmeklē kursus vai semināru savu prasmju papildināšanai. Sarežģītās situācijās apspriedies ar tuviem draugiem vai cilvēkiem, kuru viedoklim uzticies.

ZIVIS

Jauni izaicinājumi darbā, karjerā vai biznesā. Pratīsi parādīt sevi no labākās puses, un tas tiks novērtēts. Tomēr naudas lietās jābūt uzmanīgam un visas vienošanās vēlams noformēt juridiski korekti. Dodoties iepirkšanās tūrē, sargies no nepārdomātiem tēriņiem. Nav labs laiks, lai kārtotu darīšanas iestādēs. Brīvdienas labāk pavadīt mājās, ballītes tikai nogurdinās.