RASOLS. Pa­vi­sam jaun­ā, vēl ne­bi­ju­šā kom­bi­nā­ci­jā

Komentāri [28]

 
ne
kas šim kopējs ar rasolu
14.marts, 16:27 Atbildēt
Sulīgā rasola ēdāja Anda
Ņammmmm,Andiņai garšo rasols!:)Katru nedēļu varu ēst to kārumu,jo figūriņa man no tā resnāka nepaliek!:)
14.marts, 16:32 Atbildēt
omite
tas taču nav rasols,bet salāti!
14.marts, 16:45 Atbildēt
uiuiu
Kamdēļ šitā sarežģīt?? vēl teļa mēle jāmeklē! FUj! vecais variants labais.
14.marts, 17:30 Atbildēt
DZINTARS VILDE
Nebūs garšīgs šis rasoliņš.
14.marts, 18:38 Atbildēt
Sulīgā Anda
Tāpēc,ka tavas Andiņas pežiņa ir visgaršīgākā vai ne Dzintariņ?:)
14.marts, 19:43 Atbildēt
DZINTARS VILDE
Jā, manu bumbulīt. Tava suliņa ir visgardākā.
14.marts, 22:33 Atbildēt
DZINTARS VILDE
Jā, manu bumbulīt. Tava suliņa ir visgardākā.
14.marts, 22:33 Atbildēt
Ieva
Tas ir sakrustots rasols ar vinegretu! Mākslinieki atradušies!
14.marts, 20:04 Atbildēt
Vīrene
Tā kā visa par daudz ! Jo - par daudz labi ar nav labi !
14.marts, 20:31 Atbildēt
Aiga
Palasiet 30.gadu pavārgrāmatas-tur tāda rasola recepte IR ! Ar bietēm un nēģīšiem! Ņam!
14.marts, 20:47 Atbildēt
khe khe
Biete un nēģītis jau jā, bet ne jau nēģītis ar siļķi. Un pēc tam - atkal kāds pasludinās, ka tas ir ``latviešu nacionālais``. Kaut gan patiesībā - Latvijas internacionālais. Ka tikai kaut kā paņirgāties.
14.marts, 22:19 Atbildēt
es
Palasi vecās receptes
15.marts, 0:12 Atbildēt
es
Pilnīgi piekrītu Aigai. Ir gatavots pēc līdzīgas Kaucmindiešu receptes un garša ideāla.Protams bez majonēzes, bet ar kaperiem
15.marts, 0:11 Atbildēt
Mme D'Anžū
Nu, šim rasolītim ir daudz ar daudz sastāvdaļu: mēle, siļķe, bietes, diva veida skābēti/marinēti gurķīši, paipalas ola iekrāsota un kas tik vēl nē, bet bez majonēzes! Kā var būt rasols BEZ majonēzes? Sāksim ar to.
14.marts, 20:57 Atbildēt
Inita
Domāju,ka vēl balinātas varžu kājiņas vajadzētu,vai apmēram tā!
Nezin vai viņš pats strādā un godīgi pelna naudu vai mammīte uztur?!
14.marts, 21:01 Atbildēt
kā tad...
... riktīgs cūku paēdiens... pēc tam arī labi iet ārā visa šī burza... kā var iet kopā teļa mēle ar siļķi, nēģis želejā... nezinu ,kā tādu vispār var ēst... pievienojos Ievas rakstītajam.... un arī citiem... vienkārši FUI....
14.marts, 22:11 Atbildēt
Pavārs
Var jau likt kopā visu ko. Izdomāt smalkus nosaukumus... Man garšo vārīti burkāni. Bet tagad tos sāk likt visur. Rosols, gaļas salāti, visi smalkie salāti. Laikam jau svars svarīgs, jo burkāni lēti. Minētā recepte ar nēģiem, siļķēm u.c ir briesmīga. Garša jau varbūt būs uz 4 (10 ballu sistēmā).
14.marts, 22:35 Atbildēt
andis
Kā būtu teikusi mana Omīte - Tas nava Rasols,tasa ira ķopķēzizs !
15.marts, 10:03 Atbildēt
Mme D'Anžū
Vai ta' "ķopķēzis" nava galerts?
16.marts, 16:53 Atbildēt
Vot promblēma!
A kur lai es ņemu tieši jaunlopa mēli? Veclopa vai cūklopa nederēs? Un tad vēl tie marinētie(!!!) kartupi! Nu nesanāks man tas latviskais rasols!
15.marts, 10:48 Atbildēt
vsp
nekas jauns- tas no senajām recepšu grāmatām, bet nu kaut kā neuzrunā
15.marts, 11:55 Atbildēt
Puravdesa
Es arī mājās kas atrodams tik krauju un maisu,krauju un maisu nogaršoju un atkal krauju. Gan jau kaut kas sanāk. Cilvēks nav cūka,apēdīs.
15.marts, 12:28 Atbildēt
!!!
kaut ko taadu redzeeju pie tramvaja pieturas.
15.marts, 17:00 Atbildēt
kk
Labs!
15.marts, 19:51 Atbildēt
tas
cūku ēdiens ne rasols
15.marts, 18:02 Atbildēt
Anna
Kas tie par cipariem 7444 utt.
15.marts, 18:44 Atbildēt
Es daru tā
Es rasolu taisu tā
sagriež gabaliņos
vārītu burkānu
vārītus kartupeļus,
vārītu liesu cūkas gaļu
marinētu gurķi
vārītu olu
un pieliek klāt majonēzi un visu izmaisa.
Vienkāršs un garšīgs ēdiens!
15.marts, 23:26 Atbildēt

Māja Vairāk >

Kaut kas traks!