Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Māja

MEKLĒ MĀJAS: Suņi lūko pēc jauka saimnieka

© Publicitātes foto

Patversmes iemītnieki, kas gaida saimnieku.

Pie Gulbenes un Madonas novadu robežas marta nogalē atrasts skaists, vidēja auguma raibulis. Diemžēl saimnieku meklējumi nav vainagojušies ar panākumiem. Rokko ir 2-3 gadus vecs, aktīvs un labsirdīgs suņpuisis, piemērots kā draugs un kompanjons arī ģimenē ar bērniem. Alūksnes Astes un ūsas: 29477535.

Publicitātes foto

Mazā auguma trīskrāsu suņsieviņa viena pati plašajā pasaulē - tikai nejauši pazaudējusies, pieradusi viena špacierēt apkārt vai tomēr izmisīgi tiek meklēta? Atbilžu pagaidām nav. Ja īpašnieks neliksies ne zinis, mīlulīte būs piemērota saimniekiem, kuri ne tikai paēdinās, bet spēs nodrošināt pilntiesīgu dzīvi ģimenes azotē. Saldus patversme: 29391282.

Publicitātes foto

Dobelē atrasta vidēja auguma vilkveidīga sunīte. Rējējiņas vecums tiek lēsts ap gadiem pieciem - labsirdīga, pat izteikti sirsnīga, prātīga, gudra jaukule. Suns - ģimenes draugs. Saldus patversme: 29391282.

Publicitātes foto

Dobelē vidēja auguma melnītis ar baltu lacīti pakrūtē un balti lāsumainām kapzeķītēm viens pats draiskojies, kā jau piedien suņpuikam, kurš gadu vien šai pasaulē dzīvo. Skolojams, mīļojams, lolojams suns, kurš nobriestot izveidosies par paliela auguma gudru un skaistu brašuli. Saldus patversme: 29391282.

Publicitātes foto

Nelielā auguma spēkmitriķītis Bobis skatā ir tipisks lauku dukšelis, tomēr sirsniņā un uzvedībā sirsnīgs, gudrs, pēc cilvēka uzmanības alkstošs suņkungs vecumā ap 7 gadiem. Ideāli piemērots kādam opim ar noteikumu, ka nelielā auguma šunelis viens skraidelēs tikai pa pagalmu un nakšņos līdzās saimniekam mājās.

Liepājas Lauvas sirds: 63443909.

Publicitātes foto

Nelielā auguma smukulītis Tobis ir dzīvesprieka un sirsnības iemiesojums. Neskatoties uz šuneļa 8 gadiem, Tobis ir kustīgs un lustīgs. Piemērots ļaudīm, kas suņa izvēlē neskata vīru no cepures, proti, nevērtē pēc vecuma, bet gan pēc būtības, rakstura un saderības. Aktīviem saimniekiem; dzīvošanai iekštelpās. Liepājas Lauvas sirds: 63443909.

Publicitātes foto

Vidēja auguma sunīte Zuze dievinās doties nesteidzīgās pastaigās, vasaras tveicē peldēties, uzmanīt savus saimniekus un kopējo saimniecību. Zuze ir sirdsgudra, sirsnīga sune. Vien daudzu adoptētāju acīs neiekārojama savu 10 gadu dēļ. Bet vai tad mēs, cilvēki, ar gadiem kļūstam mazāk vērtīgi, lai mūs mīlētu? Suns - draugs un kompanjons. Liepājas Lauvas sirds: 63443909.

Publicitātes foto

Nelielā auguma garausītis patversmē nonāca dzērājjauniešu vests - nevarot vairs paturēt. Labi vēl, ka šāds risinājums, nevis izmešana. Pusotru gadu vecais Ebijs ir aktīvs, dzīvespriecīgs un noteikti skolojams. Piemērots ģimenē bez maziem bērniem, jo reizumis, satraucies vai sabijies, var mēģināt kodelēties, ja aizskar kakla apvidu. Rīgas Labās mājas: 26617636.

Publicitātes foto

Vilkveidīgā sunīte Demija ir sirsnības, mīļuma un maiguma iemiesojums. Dzīvojusi īpašnieku uzrīkotā koncentrācijas nometnē - nelielā pažobelē pati savos mēslos, bez iespējas iziet pastaigās. Par laimi, kāds no kaimiņiem, ieraugot tik baisos apstākļos turētu dzīvnieku, nolēma rīkoties... Adoptējama tikai kā ģimenes mīlule; droši arī ģimenē ar maziem bērniem. Tikai āra dzīvi, par ķēdi nemaz nerunājot, nepiedāvāt!

Rīgas Labās mājas: 26617636.

Publicitātes foto

Dzīvē pelēcīte, kuras augums raksturojams starp nelielu un vidēju, izskatās teju vai pēc pusaugu kucēna, no kura dienās izaugtu vilkveidīga skaistule. Taču Freija jau ir izaugusi, viņas vecums - ap diviem gadiem. Aktīva, sirsnīga, vērīga un paskolojama sunīte, lai pašiem saimniekiem ar paklausīgu suni vieglāk sadzīvot. Rīgas Labās mājas: 26617636.

Publicitātes foto

Kāda jauniete sociālajos tīklos izvietoja paziņojumu, ka vēlas kucēnu. Vēlme ātri vien tika apmierināta, bet jau pēc pāris dienām suņuks bija apnicis. Varbūt jauniete atskārta, ka paņemts nevesels suns un tālāko ķēpu ar ārstēšanu negribas vai nav iespēju īstenot. Katrā ziņā tagad Kerija ir izārstēta un lūko pēc jaunām mājām. Dienās viņa būs smalkas miesasbūves rējējiņa, augumā zem vidēja. Piemērota aktīvai ģimenei, kura suni arī skolos. Rīgas Labās mājas: 26617636.

Publicitātes foto

Vilkveidīgā, nepilnu gadu vecā Meja ilgojas pēc mājām. Maigas dabas, sirsnīga un prātīga sunīte, skolojama, lolojama. Droši adoptējama arī ģimenē ar bērniem. Rīgas Labās mājas: 26617636.

Publicitātes foto