RECEPTES: Ko iesākt ar pēcjāņu sieru

Komentāri [3]

 
Priekšpilsētas tumsoņa
Kas ir pēcjāņu siers? Tā būtu jauna siera šķirne? Vai kārtējais žurnālistu dzimtās valodas zināšanu līmeņa šedevrs? Vai pareizi nebij'- Jāņos neapēstais vai neizlietotais siers?
30.jūnijs, 12:58 Atbildēt
ome
Nu gan pateica!Laikam gribēja izlikties par ļļooti gudru,bet...
30.jūnijs, 13:06 Atbildēt
Priekšpilsētas tumsoņa
Nu ja esi sadzīvojusi sirmu galvu (spriežot pēc nika) un tā arī neesi spējīga izlobīt mana komenta jēgu, tad aizej un pamācies savas valodas preizrakstību-"ļoti" raksta šādi, nevis-ļļooti. Te tērgā par krievu nevēlēšanos runāt latviski... lieciet mierā krievus, sākumā paši iemācieties savu dzimto valodu, tad arī citi nešķitīs pārgudri. Tā ka, vecā aita, ja gribēji paspīdēt ar savu stulbumu un poh...istisku attieksmi pret dzimto valodu, tad tas Tev izdevās pat visiem 100...
1.jūlijs, 16:58 Atbildēt

Māja Vairāk >

Kaut kas traks!