Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Māja

TOP ēdieni, ko ēd "Positivus" apmeklētāji

© Ilze Zvēra/ F64 Photo Agency

2.lapa

Ilze Zvēra/ F64 Photo Agency

Vakariņas un naksniņas

Vakariņās un vēlajās vakariņās jeb naksniņās festivāla apmeklētāji iestiprinās gan ar hotdogiem, kas pildīti ar gardām desiņām un piedevām, gan arī ar salātiem. Salāti ar vistu, tunci, kuskusu un citām piedevām - neskaitāmu Positivus festivāla apmeklētāju vakariņas vai maltīte nakts vidū, kas ne vien labi garšo, bet sniedz enerģiju un ir veselīga.

“Festivālā, ieturot visas trīs ēdienreizes, cenšos izvairīties no ierastajiem frī kartupeļiem, šašlika un desām. Mēģinu atrast ko jaunu, vēl negaršotu un kas neapgrūtina, bet liek justies viegli, piemēram, biezzupas vai grūbu, lēcu, kuskusa ēdienus. Protams, neesmu gluži pret gaļas ēdieniem, un šogad gaidu, kad varēšu pagaršot solīto vistas un skudru pastēti,“ tā žurnāliste Maija Kuzņecova. Ikdienā viņa ēd vienmuļāk, tāpēc festivālā meklē ēdienu pērles. “Lai ar dzērieniem neuzņemtu pārlieku daudz cukura, manuprāt, nekas nav labāks par vienkāršu, vēsu dzeramo ūdeni. Savukārt no rīta vai arī gadījumos, kad darba dēļ nomodā jāpaliek ilgāk, glābj melnā kafija,” stāsta žurnāliste, kura uz festivālu dodas ne tikai atpūsties, bet arī strādāt.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā