VIRTUVĒ: Kas gailenēs ir vērtīgs un kā tās gardi pagatavot

Komentāri [7]

 
Kendjuks
:) Ne visiem patīk smagais metāls.
14.jūlijs, 8:30 Atbildēt
Dace
No pieredzes varu teikt, ka marinētām gailenēm nav ne vainas, tikai grūti atlasīt pietiekami daudz mazu, neizpļekušu, ar smukām, apaļām cepurītēm.
Savukārt saldēšanai svarīgi sēnes pietiekami sacept, lai iztvaiko viss ūdens, citādi būs sīkstas.
14.jūlijs, 10:22 Atbildēt
ģimenes ārsrs brīdina
ja dzert šņabi un uzkost marinētas sēnes, tad gailenes mazāk bojā vairogdziedzeri kā piem. rudmieses.
14.jūlijs, 19:48 Atbildēt
Daina
Svaigas,nesaceptas gailenes nedrīkst saldēt,jo tās atlaidinot ir RŪGTAS!
14.jūlijs, 20:32 Atbildēt
Dainis
Driikst saldeet svaigas gailenes! ruugtas gailenes paliek tikai un vieniigi tad ja pirms saldeeshanas taas mazgaa....taatad ja gailenes nemazgaa taas ruugtas nepaliks un tas ir fakts!
22.jūlijs, 20:33 Atbildēt
Dace
Daudz vitamīnu.
18.jūlijs, 21:58 Atbildēt
Guntis
Cik saprotu pilni meži tagad ar gailenēm.
18.jūlijs, 21:59 Atbildēt

Māja Vairāk >

Kaut kas traks!