KĀPĒC ir svarīgi savā ēdenkartē iekļaut brokoļus?

Komentāri [10]

 
ziedkāposts
tas ir viens ārprāts! Visu laiku iztikām bez brokoļiem, tagad vairs nevar dzīvot bez brokoļiem, jo kādam tas ir bizness.
10.augusts, 10:19 Atbildēt
Randy
Juus runaajat muljkjiibas! Iztikt var bez 'daudz kaa'! Visi kaapostaugi, ieskaitot brokoljus un Briseles rozhkaapostus, ir vieni no vissveseliigaakajiem un gardaakajiem daarzenjiem. Protams, ja kaadam gribas baroties ar sviestmaizes riku un desas shkjeeli - garaam.
11.augusts, 13:22 Atbildēt
Randy
Dau­dzas bio­lo­ģis­ki ak­tī­vas vie­las, kas ir bro­ko­ļos, vā­rot pār­iet ūde­nī. Tā­pēc ie­tei­cams bro­ko­ļus vā­rīt mi­ni­mā­lā ūdens dau­dzu­mā un pēc ie­spē­jas ne­il­gu lai­ku.>>>>>>> Mans ieteikums - uudeni peec brokolju vaariishanas izmantot kartupelju vaariishanai - tas piedod kartupeljiem vienreizeeju garshu un aromaatu. Tas pats attieciibaa uz uudeni kuraa vaariiti vai tvaiceeti shpargjelji - pielejiet pie kartupeljiem! Vienreizeeji!
11.augusts, 13:18 Atbildēt
Sulīgā Anda
A,tu manā pežiņas suliņā negribi pavārīt savu brāt wurstu Rendy no doičland?Aļes gut?ja?
16.augusts, 20:37 Atbildēt
tikai
5 min pavāru..mmm, cik garšīgi .
12.augusts, 13:28 Atbildēt
Es
Nevajag nemaz 5 min.varit,tad par mikstu,viniem jabut kraukšķīgiem.
17.augusts, 14:02 Atbildēt
HC
Briseles kāposti un brokoļi pēc pētījumiem radod visvairāk aromātisko piedevu vēdera gāzēs.
14.augusts, 13:09 Atbildēt
Sulīgā Anda
Vai ēdot sulīgus brokoļus,pežiņa arī paliek sulīgāka un saldāka?
16.augusts, 20:29 Atbildēt
DZINTARS VILDE
Tava pežiņa vissaldākā!
16.augusts, 21:48 Atbildēt
Sulīgā Anda
Paldies tev Dzintariņ par komplimentu!Andiņa tevi mīl un mīlēs mūžīgi!Buča!:*
16.augusts, 21:56 Atbildēt

Māja Vairāk >

Kaut kas traks!