Ābo­lu laiks ir klāt. Ko no tiem pagatavot?

Komentāri [4]

 
Adel
Jaa aabolu laiks ir klaat sogad tie siiki.komercaugludarzs ar ziemas aaboliem man tukss..un labi ir ja nav aboliu lai navv..tulit.bus polu letie..abolus parstradaju sulaa un nedaudz savaru ar bruukleneem.parasti uzglabaaju svaigus.
12.augusts, 19:12 Atbildēt
Fernandels
sidru vai kandžu !
12.augusts, 22:37 Atbildēt
Adel
Ne sidru ne kandzu netsisu tiru vitamiinu sulu ko var dzert visu ziemu..no ogam es gatavoju viinu.vienmer majas ir lielisks dzeriens ko uzlikt uz galda cieminemm.k loti aromatisks ir avenu viins..katraa lauku maja jabut.viinam taparst ka abeldarzam un ogulajirm.
13.augusts, 5:21 Atbildēt
uu
šogad nav ābolu gads tāpēc šai sezonā jasteidz maksimāli ēst svaigus augļus,pieminētie poļu-jāmizo
13.augusts, 10:34 Atbildēt

Māja Vairāk >

Kaut kas traks!